Új kollekció blog

Megérkezett Magyarországra a Herschel Supply Company!

Frissítve: 2016. aug. 1., 21:21 | Megtekintve: 205978

Megérkezett Magyarországra a Herschel Supply Company, a világ egyik legnépszerűbb hátizsák-, táska és kiegészítő márkája.

A történet az 1900-as évek elején kezdődött, amikor Peter Alexander Cormack hordókészítő és felesége, Annie a skóciai Wick-ből elindultak Kanadába. Hosszú utazás után a Herschel nevű kisvárosban telepedtek le, ahol ma mindössze 30-an élnek.

A Herschel Supply Company-t 2009-ben alapító kanadai testvérpár, Lyndon és Jamie Cormack arről a városról nevezte el márkájukat, ahol a családjuk 3 generációja felnőtt és ahol ők is töltötték a nyarakat gyerekkorukban. Céljuk a kezdetektől az volt, hogy a megalkossák a mindennapi utazásainkat megkönnyítő tökéletes táskákat és kiegészítőket. A termékek időtlen dizájnját a minket körülvevő világ inspirálja, így minden egyes modell egyszerre sugall nosztalgiát és modern funkcionalitást, odafigyelve a legapróbb részletekre is.

A brand kínálatában a hátizsákok mellett táskák, bőröndök, pénztárcák, technikai tokok és sapkák is megtalálhatóak megannyi stílusos és praktikus kiegészítő mellett. A Herschel Supply Co a dizájn mellett a innovációk terén is élenjáró, olyan újításokat létrehozva, mint az önbegyógyító Sealtech anyag, vagy a legújabb ApexKnit TM technológia.

Az elmúlt évek során a Herschel Supply Co számos más márkával is együttműködött, mint a Stüssy, a New Balace, a Liberty vagy az Apple, izgalmasnál izgalmasabb kollaborációkban. A cég központja ma is Vancouverben van, de a Herschel Supply Co termékei mára már több mint 70 országban, közel 7000 üzletben elérhetőek, köztük olyan legendás helyeken is, mint a párizsi Galleries Lafayette, a londoni Harrods vagy a new york-i Barneys.

A Herschel Supply Co a 2016-os őszi szezonban is folytatja szezonok óta tartó együttműködéseit, most a Coca-Colával és a Disney-vel.

Magyarországon 2016 júliusától 5 forgalmazónál megtalálhatóak a márka termékei:

PIG Shoes

The Mayfair Selection

Poster Store

WonderLab

Mountex

iStyle üzletek



GAS Jeans 2016/17 őszi-téli bemutató

Frissítve: 2016. júl. 28., 20:10 | Megtekintve: 180506

Gyönyörű környezetben, Budapest legmagasabban fekvő tetőteraszán a 360 Bar-ban mutatta be a GAS 2016/17-es őszi-téli kollekcióját, egy exkluzív fashion show keretében.


Green Box Pack, a Puma őszi újdonsága

Frissítve: 2014. nov. 11., 17:04 | Megtekintve: 182675

Megérkezett a PUMA őszi újdonsága, a Green Box Pack, amely három ikonikus Puma modellt tartalmaz.

A 2014-es őszi-téli kollekció részeként a PUMA Fast Track vonala bemutatja az új Green Box Packet: egy nosztalgikus összeállítást a klasszikus vonalvezetésű, régi futócipőkre emlékeztető formákkal és a Pantone hamisítatlan mélyzöld árnyalatával, amelyet az eredeti PUMA Trinomic dobozokról már jól ismerhetünk.

Olvass tovább »



Levi's 2014 ősz-tél - A kaliforniai életérzés

Frissítve: 2014. okt. 5., 22:36 | Megtekintve: 91635

A Levi’s® rendhagyó sajtótájékoztatón mutatta be a Kalifornia által inspirált őszi, téli kollekcióját. Ebben a szezonban a márka folytatja gyökerei felkutatását: bemutatja az ikonikus ruhadarabok otthonát, Kaliforniát.

"Kalifornia testesíti meg az áhított dolgokat az életünkben: a szabadságot, a természetet, a gördeszkázást, a hegymászást, a strandokat és a szörfözést, a technikai újításokat és az innovációt, “ nyilatkozta Jonathan Cheung, a Levi’s® márka vezető dizájnere. "Ez a hangulat, életérzés áthatja az egész kollekciót.”

Olvass tovább »


Megérkezett a Puma Trinomic Bluebird legújabb modellje!

Frissítve: 2014. ápr. 30., 15:58 | Megtekintve: 157374

A PUMA összerakta, amije van, így két ikonikus darabja, a Trinomic és a Bluebird most egy egyedi kiadásban jelenik meg együtt! Nem véletlen, hogy pont ez a két modell talált egymásra, hiszen idén újra hódít a '90-es évek divatja!

A sokatmondó retro életérzés új képviselője a limitált kiadásban elérhető PUMA Trinomic XT2 Plus Bluebird cipő, amely ráadásul autentikus csomagolásban, a Trinomic jól ismert zöld dobozában jelenik meg újra.

Olvass tovább »


A magyar lány, akinek ruhái újrafestik a világot - TIMARCS

Frissítve: 2014. márc. 11., 15:16 | Megtekintve: 158637

TIMARCS személyében a magyar divatvilág egyik kezdő, ám máris önálló tervezőjét ismertük meg. Lebilincselő elképzelései a világról és a stílusról már első kollekciójának fotóin is átütnek, interjúnkban pedig a divattervezői lét kezdetéről mesél.

"A minimál, mint irányzat számomra olyan, mint mikor a festő elővesz egy teljesen új vásznat és elkezd festeni. De ne egy hagyományos vásznat képzeljünk el... Inkább egy olyat, amin újra tudjuk festeni a világról kialakult képünket" - mondja munkája kapcsán Tímea Mária, vagyis TIMARCS, a magyar tervezőlány.

Ifjú kezdőként máris saját műhelye, emellett pedig kialakult stílusa és véleménye van. Konkrét elképzeléseket, hangulatokat szeretne ruhái által nem pusztán közvetíteni, de szó szerint ráadni azokra, akik műveit viselik.

Karrierjét megalapozva kijárta a Budapesti Divatiskolát és a Szabómester Szakképző Iskolát, gyakorlatát pedig a Luan by Lucia Divatháznál töltötte, majd azonnal önállósította is magát a divat világában. 2014. januárjában állt össze első kollekciója, melyet érdemes megnézni, és még érdemesebb beszélni róla.

Olvass tovább »


Őszi ruhatárfrissítés a Brandshoppal!

Frissítve: 2013. szept. 10., 12:18 | Megtekintve: 126870

Eljött az idő az őszi-téli ruhatárfrissítésre! Tudod már, hogy hol kezded a nézelődést? Akár márkás férfi pulóvereket, vagy az országban egyedül itt kapható újdonságokat keresel, a Brandshopba érdemes betérni!

Ha már elkezdted feltérképezni az üzletek kínálatát az idei hidegebb szezonra, akkor tudod, hogy idén is a minőség, a klasszikus márkák és az egyedi stílus marad a trendi. A Brandshop minden évszakban rendíthetetlenül hozza el nekünk a legfrissebb darabokat a világhírű dán márkák, és a csak itt kapható Nü by staff kollekcióiból.

Kattints bármelyik fotóra, hogy további képeket nézegethess a Nü by staff 2013-as őszi-téli kollekciójából!

A férfiaknak sem kell, hogy óriási kihívás legyen a hűvös őszi napokhoz öltözni, a most érkezett Ralph Lauren ingek, pólók, illetve a dán Blend és Minimum pulóverei és nadrágjai segítenek trendi darabokkal feltölteni a szekrényt.

Olvass tovább »


Itt a tavasz legjobb része, az új Nü by staff kollekció

Frissítve: 2013. márc. 12., 09:42 | Megtekintve: 37502

Megérkeztek az első képek a Nü by staff tavaszi kollekciójáról - és az új darabok hamarosan a Király utcában is felbukkannak! Láttad már, milyen csodákat tartogat számodra a Brandshop idén tavasszal?

A dán Nü by staff márka egyedülálló kollekciói mindig elkápráztatnak minket, de a 2013 tavaszára tervezett darabok minden eddiginél jobban kellenének a szekrényünkbe. Nagy szerencse, hogy a Brandshop24 üzletének köszönhetően tényleg haza is vihetjük őket!

Olvass tovább »