MBT blog

Lábbeliben szárnyalnak a magyar celebek

Frissítve: 2009. ápr. 10., 12:30 | Megtekintve: 6494

Április 8-án délelőtt hatalmas érdeklődéssel övezve az egészséges lábbelik koronázatlan királya, az MBT divatcég mutatta be legújabb kollekcióját a Millenáris Fogadóban.

Érdekesség, hogy az egészséges lábbeliket kifejlesztő márka legelső bemutatója volt ez Magyarországon, sőt úgy tudjuk Európában is. Ezek szerint a bemutató nélküli hagyománnyal szakítani akart a magyar forgalmazó cég, és úgy gondolták, hogy ezeknek az egészségesen divatos lábbeliknek is illik a kifutón végigsétálni. Nos, a show-t minden részletre figyelve, tökéletesen kivitelezték, megfelelő attrakció és celeb számmal, jelzi ezt az is, hogy a kíváncsi média számtalan képviselője jelent meg a rendezvényen, többek között stábunk is.

A kifutón végigvonuló modellek változatos összeállításokban mutatták be, hogy az MBT lábbeliket szinte minden stílushoz és alkalomhoz viselhetjük. A cég az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektet a helyes testtartást és az izmok megfelelő használatát elősegítő termékeik esztétikai fejlesztésére is. A 2009-es kollekciót már az aktuális trendeket figyelembe véve tervezték meg, és a lábbeliken megjelenő legújabb, negyedik generációs talpszerkezet az eddigieknél már sokkal vékonyabb változat. Bár egy elegáns estére vagy üzleti találkozóra nem feltétlenül ideális viselet, az MBT új kollekciója valóban könnyebben megtalálja közönségét a trendeket követő vásárlók körében, mint a korábbi darabok.

A különböző, új designokat felvonultató bemutatót hazai hírességek és show műsor fűszerezték. A rendezvény házigazdája Kovács „Kokó” István volt, de rajta kívül Koltai Róbert, a Rippel fivérek, Katus Attila és Geszler Dorottya is megjelentek a kifutón, a közönség soraiban pedig Szujó Zoltánt, Kasuba L. Szilárdot és Tommy Boy-t fedezhettük fel.

A show-t állófogadás követte, majd az érdeklődők ki is próbálhatták a bemutatott lábbeliket, hogy érezzék, milyen az, amikor nem (!) cipőben, hanem lábbeliben járnak!

Ezt az érzést a fellépő modellek és sztárok arcáról is leolvashatod, ha a cikk folytatására kattintasz a bemutatón készített fényképek megtekintéséért.

Olvass tovább »



Ne dönts egészséges és trendi között!

Frissítve: 2009. márc. 31., 23:18 | Megtekintve: 5093

Vége, ennyi volt! Mostantól nem lehet kifogása senkinek! Az MBT lábbeli új modelljeit már nyugodt szívvel viselhetik azok is, akiknek az egészség után a divat a legfontosabb szempont.

Sok ember leszegett fejjel rohan az utcán, és már a testtartásuk is arról árulkodik, hogy nem érzik jól magukat a bőrükben. Nem muszáj ilyennek lenni! Az új trend, az MBT lábbeli segítségével bárki lehet egyszerre egészséges és divatos. Korábban sok kritika érte az MBT-t, hogy túlságosan is vastag a talpa, és nem eléggé divatosak a modellek. Mostantól vége a kifogásoknak, mert megérkezett Magyarországra is az MBT új tavaszi-nyári kollekciója!

Olasz, svájci és francia tervezők több éves munkájának köszönhetően az egészséges lábbelik vékonyabb talpat és új designt kaptak, így igazán divatosak lettek. Már azoknak sem kell lemondani az MBT előnyeiről, akik számára egy cipő megválasztásakor döntő tényező a külső megjelenés, a legújabb divatirányzat. A tavaszi-nyári MBT modellek a nemzetközi trendnek megfelelő színekben kerülnek a hazai MBT Pontok polcaira.

Bárkinek, bármilyen alkalomra

A külsőtalp a 2009-es szezon egyik legújabb fejlesztése, amellyel az MBT kollekció jól illeszkedik a világ trendjeit diktáló tervezők munkájához. A különleges, futurista irányzat idén megköveteli a különleges formákat. A kollekcióban a természetes színek harmonizálnak a nagyvárosi élet extravagáns formáival, így a legkényesebb ízlésűek is megtalálják a hozzájuk leginkább illő modellt, legyen szó munkahelyi, szabadidős vagy sport tevékenységről.

Új talpak, jobb testtartás

Az MBT negyedik generációs talpszerkezete az eddigi legvékonyabb változat. Fejlesztése során elsődleges cél volt, hogy minél hatékonyabb, az ízületek és izmok optimális működését szolgáló talpszerkezet készüljön el. A vizsgálatok szerint az alacsonyabb talpszerkezet miatt az emberi test súlypontja közelebb kerül a talajhoz, de ez a gördülő talp hatékonyságát nem csökkenti. Az instabilitás hatására a mélyizmok folyamatosan dolgoznak, ez pedig az alsó végtagok ízületeit kíméli a túlterheléstől. Javul a testtartás és munkába állnak a gerinc melletti mélyizmok is.

Antonio Banderas, Sylvester Stallone, Katus Attila, Geszler Dorottya – ők már büszkék arra, hogy egészséges lábbelit hordanak. Mi mikor kezdjük?

Nézd meg az új MBT kollekciót a divatkatalógusban!

További információk: www.mbt.hu