2011 tavasz-nyár + cipő + divat blog

Madonna ihlette cipellő

Frissítve: 2011. márc. 22., 06:00 | Megtekintve: 2995

A tervezők és nagy divatházak közül számos példát tudunk mondani akiket megihletett a stílusikon - énekesnő, Madonna. Ilyen bizarr "szerelemgyereket" azonban még nem láttunk! Ti felvennétek?

Igen, a képen látható valami, egy cipő, amit Madonna korai korszaka ihletett, pontosabban a “Blond Ambition” turnéja, ahol az emlékezetes Gaultier “csúcsos felsőt” viselte – mondja az izraeli tervező, Kobi Levi. Azt mi is nehezen tudjuk elképzelni, hogy milyen módon kell belebújni a cipellőbe és abban sem vagyunk biztosak, hogy kimerészkednénk benne az utcára.

Madonna “Blond Ambition” turné – cipőre vetítve

Olvass tovább »



A klumpa visszatért, te felvennéd?

Frissítve: 2011. márc. 20., 06:00 | Megtekintve: 3644

Szerencsére az elmúlt években nem sokszor találkozhattunk vele sem az utcákon, sem a boltokban, most viszont elkezdett visszaszivárogni a polcokra a régi mumus, a klumpa. Nektek tetszik?

Már kezdtünk örülni, hogy az otromba női cipő végleg kiment a divatból. A minap azonban a Topshop oldalán rábukkantunk erre a klumpára hajazó lábbelire! Sajnos lassan bele kell törődnünk, hogy visszatért, ortopéd, trampli és mi nagyon nem szeretjük!

Olvass tovább »


Manolo Blahnik 2011 tavasz-nyár

Frissítve: 2011. márc. 19., 06:00 | Megtekintve: 5114

Valószínűleg a Szex és New York bájos cipőmániás főszereplője, Carrie is elolvadna, ha meglátná a lábbeliguru legújabb kollekcióját. A tavaszi-nyári kollekció édes, egyedi, de mindenekelőtt abszolút nőies. Nézzétek, élvezzétek!

Manolo sikere a ’90-es években a népszerű sorozattal kezdődött igazán, de azóta is töretlen. A jól ismert tervező tökéletesen hozza a mainstream vonalat egy teljesen új, saját egyedi stílusba öltöztetve, ettől lesznek a Manolo cipők oly különlegesek és utánozhatatlanok.

Formabontó színek és fazonok

Ebbe a kollekcióba mindenki belehabarodik

Olvass tovább »