Advent blog

Ünnepi divattippek az adventi időszakra

Frissítve: 2014. nov. 27., 23:00 | Megtekintve: 199276

Sikkes kalapok, többfunkciós kardigánok, állatminták és téli alapszínek meglepő kombinációja – ezek lesznek az idei adventi időszak trendjei, amelyeket a Marianna boutique téli divatshow-ján mutattak be a modellek anya–lánya–fia szerepkörben.

Itt az adventi időszak, amelynek általában egyik kulcskérdése, mit is viseljünk a családi ünnepi vacsorán, szilveszterkor vagy akár a karácsonyi céges partin. Ehhez ad most tanácsokat Schaller Marianna, a belváros egyik legexkluzívabb butikjának alapítója. Az üzlet idei bemutatóján, az eddigiektől eltérően, családi szerepben mutatták be a modellek az olyan világhírű márkák legújabb téli kollekcióit, mint például Karl Lagerfeld, Gerry Weber, Pierre Cardin vagy Betty Barclay.

Olvass tovább »



Nyerj belépőt és kényeztetést az Oriental Spa- és Fitneszközpontba!

Frissítve: 2010. dec. 18., 04:00 | Megtekintve: 2411

Nyugalom – talán az egyik legértékesebb dolog civilizációkban. Sokat dolgozunk, rohanunk, egyre kevesebb a lehetőség a pihenésre, ellazulásra. Nyerj velünk pihentető pillanatokat!

Pár óra alatt is rengeteg jót tehetünk magunkkal, ha megtaláljuk a megfelelő helyet, ahol szakértő kezek simítják ki idegeinket és ráncainkat. Játssz az Oriental Spa nyereményjátékán a pihentető ajándékokért!

A város belső részén a helyhiányból adódóan kevés az igazán méretes spa, ahol nem csak fürdőkádakban pancsolhatunk, hanem valódi medencékben, igazi szaunákban nyújtóztathatjuk ki lelkünket és tagjainkat, ezért egy egészen apró utazásra invitálunk mindenkit.

A keleties hangulatú Oriental Spa a szó szoros értelmében egész nap, reggel 7-től este 10-ig várja a megfáradt vendégeket, beugorhatnak egy rövid felfrissülésre, de eltölthetnek itt egy egész napot is – van mivel.

Olvass tovább »


Minden héten wellness hétvége a parfumcenter.hu-n!

Frissítve: 2010. dec. 2., 06:00 | Megtekintve: 2223

Találj karácsonyi ajándékot a parfumcenter.hu-n és töltődj fel energiával wellness hétvégéink egyikén!

Regisztrálj adventi nyereményjátékunkra és szabadulj fel a mindennapos rohanás alól a nyugalom szigetén, Sárváron, Balatonszárszón, Keszthelyen vagy Zalakaroson!

Olvass tovább »