Híresség blog

David Beckham fürdőnadrágjai a H&M-ben debütálnak

Frissítve: 2014. máj. 17., 08:37 | Megtekintve: 151093

Egy exkluzív medencés parti keretein belül debütált a H&M legújabb fürdőnadrág kollekciója - a bulinak természetesen maga a legendás Beckham volt a házigazdája. A David Beckham Bodywear idén is új stílusokkal, anyagokkal és mintákkal bővül.

A Kelet-Londonban szervezett luxusparti hangulatát olyan vendégek garantálták, mint Ellie Goulding, a One Direction-től Liam Payne, Niall Horan és Aaron Paul.

Az első 2012-es David Beckham Bodywear megjelenése óta, új stílusokkal, anyagokkal és mintákkal bővült a választék, amely a funkcionalitás és a stílus tökéletes ötvözetévé vált. Ahogy a korábbi daraboknál megszokottá vált, a fürdőnadrág kollekción is a hangsúly a megjelenés és a kényelem összhangján van.

Olvass tovább »



Tekerős cipőkkel éleszti fel a Puma a 90-es éveket

Frissítve: 2013. dec. 5., 10:01 | Megtekintve: 121167

Beyoncé Knowles húga, a szintén énekes, dalszerző és modell Solange csatlakozott a Puma tervezői csapatához, és újraálmodta a mai hölgyközönség számára a 90-es években elhíresült tekerős sportcipőt.

Solange kreatív vezetése alatt megszületett a 'GIRLS OF BLAZE DISC’ kollekció, amely modern változata az eredeti PUMA Disc Blaze cipőknek – a cipők jellegzetessége a felső részén található tekerő volt, ami a cipőfűzőt helyettesítette.

Solange és csapata négy különleges, kifejezetten női lábbelit álmodott meg a kollekció részeként, amelyeket Brazília színvilága és hangulata ihletett. Az egyedi cipők 2014 februárjától lesznek elérhetőek, először Észak-Amerikában.

Olvass tovább »


Zséda szereti a H&M Conscious kollekcióját

Frissítve: 2013. márc. 25., 09:02 | Megtekintve: 44514

Ha szeretnéd magán Zsédán megnézni a H&M legújabb darabjait, illetve eddig hiányoltad a környezettudatos, de mégis trendi kínálatot a boltokból, akkor a Conscius kollekciót neked találták ki!

Már kapható az itthoni üzletekben is a környezettudatosabb anyagokból készült Conscious kollekció, mely a magyar fenntarthatósági nagykövet, Zséda tetszését is elnyerte.

A művésznő egy rövid videóban mutatja be a darabokat és meséli el, miért érdemes környezettudatosan öltözködni.

Olvass tovább »



A "Call me maybe" énekesnőjének ruhája

Frissítve: 2012. okt. 21., 09:40 | Megtekintve: 5416

Carly Rae Jepsen egyik kedvenc darabja a farmer anyagú Button-Up ruha, mely egy bakanccsal viselve tökéletesen menő őszi kombináció.

Carly Rae Jepsen szívesen hordja a Levi’s ruháit. Ha szeretnéd a “Call me maybe” énekesnőjének stílusát ellesni, az idei őszi-téli kínálatban megtalálod a fenti darabot.

Olvass tovább »