Nyereményjáték blog

Egy életstílus, öt nyelven: Design Hét a MOM Parkban

Frissítve: 2012. szept. 28., 08:45 | Megtekintve: 4680

A Design Hét Budapest fesztiválhoz egyedüli bevásárlóközpontként csatlakozik a MOM Park. Akciókkal, design reggelikkel és értékes nyereményekkel kecsegtető játékkal készül az eseményre.

A Design Hét égisze alatt izgalmas válogatást nyújtanak idén a MOM Park Bevásárlóközpont design üzletei. Az esemény 10 napja alatt 5 üzletben, akár 20 százalék kedvezménnyel szerezhetik be a fesztivál témájához illő designtermékeket a látogatók. Az Aron Design Store pedig a rendezvény mindkét hétvégéjén design reggelivel várja az érdeklődőket.

Olvass tovább »



Hideg a tél? Vissza a gyapjúhoz!

Frissítve: 2011. dec. 14., 13:47 | Megtekintve: 4668

A Springfield bemutatja új kötöttáru kollekcióját és lehetőséget nyújt arra, hogy megismerd a gyapjú ausztrál eredetét. "Fogadj örökbe" egy bárányt és utazz el a merinói gyapjú otthonába!

A gyapjú mindig is a tradíciót, a kézzel készített holmikat és a meleget szimbolizálta. A Springfield számára pedig a természetesebb és nyugodtabb városi élet inspirációját nyújtotta.

A Springfield a The Woolmark Company-val együttműködésben elindította új, kötött holmikat tartalmazó kollekcióját. Ezek a gyapjúpulóverek a téli időszak alapdarabjai lesznek!

Olvass tovább »


Játék! Nyerj 2 személyes wellness hétvégét a Hotel Hasikba!

Frissítve: 2011. dec. 2., 05:00 | Megtekintve: 1911

Elérkezett a december, közeleg a karácsony és a szilveszter. Izgalmas készülődés, ráhangolódás, mi azonban már az ünnepek utáni időszakra is gondolunk aktuális nyereményjátékunkkal, ahol te és párod egy kényeztető wellness hétvége keretében pihenhetsz!

2 személyes, 2 főre szóló, félpanziós wellness hétvégét nyerhetsz a festői Bakonyban található 4 csillagos Hotel Hasik szállodába, ha játszol a Vanity és a Hotel Hasik közös nyereményjátékán!

Olvass tovább »



Mayo Chix, Sugarbird, Devergo rajongók, nyerjetek az Avantgard Fashionnel!

Frissítve: 2011. okt. 17., 04:00 | Megtekintve: 5136

Örülnél egy jó meleg és trendi pulcsinak a Mayo Chix, Sugarbird vagy a Devergo kollekciójából? Ismerd meg az Avantgard Fashion webáruház téli kínálatát, játssz velük és nyerj!

A téli hideg közeledtével fel kell frissítened ruhatárad a legújabb trendek szerint. Ám a meleg darabokra nem is kell sokat költened, ha te leszel az egyik szerencsés, aki az Avantgard Fashion játékán lehetőséget nyer igazán csajos és trendi cuccokat kedvezményesen venni.

Olvass tovább »


Nyerj luxus nyaralást az Aphrodite Hotel-ba!

Frissítve: 2011. ápr. 23., 05:00 | Megtekintve: 3921

Az utóbbi időben kevés időtök jutott egymásra a pároddal? Romantikus hétvégére vágysz? Ismerkedj meg Zalakaros legújabb 4 csillagos szállodájával és nyerj!

Akár csupán exkluzív környezetben szeretnél kikapcsolódni, akár romantikus élményekre vágysz, a Hotel Venus új szárnya, a Hotel Aphrodite körágyas-jakuzzis-pezsgőfürdős lakosztályánál jobbat nem is találhatnál. Vár a pihentető, fantasztikus wellness környezet Zalakaroson!

Olvass tovább »


Fosztogató Napok - Akció a Springfieldnél

Frissítve: 2011. márc. 23., 06:00 | Megtekintve: 3788

A Springfield meghirdette a Fosztogató Napokat, a lehető legjobb árakkal és egy izgalmas játékkal, hogy feltölthesd a tavaszi ruhatáradat. A Fosztogató Napok március 24-27-ig tartanak, ezért tessék résen lenni!

A négy nap alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a teljes tavaszi-nyári kollekcióból. Ezen kívül egy különleges és izgalmas játékban is részt vehetsz, ha az akció ideje alatt vásároltál.
Ha regisztrálsz a honlapon, és te leszel a szerencsés nyertes, barátaid segítségével annyi Springfield cuccot zsákmányolhatsz, amennyit csak elbírsz. A győztesnek ugyanis 5 perce lesz, hogy két barátja segítségével minél több ruhadarabot magára aggasson. Majd az idő lejártával az összes ruhát ingyen magával viheti.
Hihetetlenül jól hangzik?

Olvass tovább »


Springfield, Parfümcenter nyereményjáték-eredményhirdetés

Frissítve: 2011. febr. 15., 12:11 | Megtekintve: 2211

Mindkét Valentin napi nyereményjátékunk véget ért, megvannak a szerencsések, akik hazavihetik a Parfümcenter által felajánlott illatokat és a Springfield póló szettjeit! Lássuk a neveket!

Tegnap, azaz február 14-én éjfélkor zárult le a Springfield – Vanity közös nyereményjátéka. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, sőt, megkockáztatjuk, hogy kizárólag jó válaszokat kaptunk. A kismadár neve Woodstock, aki Snoopy legjobb barátja.
Az egyes számú szett gazdája:
név: Noémi
e-mail: l***y@freemail.hu
A kettes szett gazdája pedig:
név: Sáfrány Gabi
e-mail cím: sa********i@gmail.com

Olvass tovább »


Cukiságok a Springfieldtől - Nyereményjáték!

Frissítve: 2011. febr. 9., 10:35 | Megtekintve: 3178

A szerelmesek ünnepe idén nagyon aranyosra sikerült a Springfieldnél, piacra dobtak egy új, csak erre az alkalomra tervezett kollekciót. Korlátozott számban kaphatóak, de nálunk most megnyerhettek két trendi szettet!

Minden divatház, vagy tervező izgatottan készül február 14-ére, ki ki mással szeretné meglepni a szerelmeseket. Az idei Valentin napi Springfield kollekció sztárja Snoopy és barátai, a nyomott pólókon mindenhol a kiskutya, vagy pajtásai tűnnek fel. Most megnyerheted valamelyik póló szettet!

Olvass tovább »


Valentin napi meglepetés!

Frissítve: 2011. febr. 7., 07:00 | Megtekintve: 5078

Rohamosan közeledik a Valentin nap, és ha már február 14. a szerelmesek ünnepe, akkor ne feledkezzünk meg a meglepetésekről sem. Teljen ez a nap a romantika jegyében! Figyeljetek, van pár ötletünk!

A szokás Európa nyugati részéről származik ahol úgy tartották, hogy Szent Bálint, Terni püspöke volt a jegyesek és fiatal házasok védőszentje. Számos legenda és csodatételről szóló történet fűződik a nevéhez, de a lényeg, hogy innen indult a mára már egész világot behálózó Valentin őrület. Manapság mindenki a romantikára és kisebb-nagyobb ajándékokra koncentrál ezen a napon, és ebből mi sem maradhatunk ki! Vannak akik egy hangulatos vacsorára szavaznak, és vannak akik párjuk kedvében járva, ajándékkal állítanak be. Egy finom illat, egy szépen csomagolt parfüm minden szerelmesnek kitűnő meglepetés. Olvass tovább, mert most nyerhetsz!

Olvass tovább »


Nyerj belépőt és kényeztetést az Oriental Spa- és Fitneszközpontba!

Frissítve: 2010. dec. 18., 04:00 | Megtekintve: 2411

Nyugalom – talán az egyik legértékesebb dolog civilizációkban. Sokat dolgozunk, rohanunk, egyre kevesebb a lehetőség a pihenésre, ellazulásra. Nyerj velünk pihentető pillanatokat!

Pár óra alatt is rengeteg jót tehetünk magunkkal, ha megtaláljuk a megfelelő helyet, ahol szakértő kezek simítják ki idegeinket és ráncainkat. Játssz az Oriental Spa nyereményjátékán a pihentető ajándékokért!

A város belső részén a helyhiányból adódóan kevés az igazán méretes spa, ahol nem csak fürdőkádakban pancsolhatunk, hanem valódi medencékben, igazi szaunákban nyújtóztathatjuk ki lelkünket és tagjainkat, ezért egy egészen apró utazásra invitálunk mindenkit.

A keleties hangulatú Oriental Spa a szó szoros értelmében egész nap, reggel 7-től este 10-ig várja a megfáradt vendégeket, beugorhatnak egy rövid felfrissülésre, de eltölthetnek itt egy egész napot is – van mivel.

Olvass tovább »