Szépségápolás blog

Ezután még többet fogsz a H&M-ben vásárolni

Frissítve: 2015. máj. 12., 12:05 | Megtekintve: 201239

És nem ruhát.

Összel jön az arc divatja a H&M magyar üzleteibe és webshopjába is. 700 vadonatúj haj, smink és szépségápolási termékkel és eszközzel bővül a H&M termékválasztéka.

Természetesen lesznek szezonális és limitált kollekciók a prémium és a tudatos és fenntartható Eco termékválasztékon kívül. Középpontba pedig a színek fognak kerülni.



Lábápolási tippek 2011 nyarára

Frissítve: 2011. márc. 15., 06:00 | Megtekintve: 2912

Már alig várjuk a szerkesztőségben, hogy megérkezzen a papucsok, szandálok és flip-flopok időszaka. A lábfejek és körmök jól ápoltsága ilyenkor alapkövetelmény és a lakkozást se felejtsük el! Nézzük a nyári trendeket!

Télen sajnos a legtöbben elhanyagoljuk a lábunk és körmeink ápolását, mondván úgysem látja senki. A jó idő beáltával azonban előkerülnek a nyitott cipők, szandálok, amik hamar “rávilágítanak” a kissé elfeledett részekre. Semmi pánik, irány a pedikűrös, vagy ha elég ügyesek vagyunk akkor mi magunk is nekieshetünk a virgácsoknak otthon.
Mindenekelőtt azt tudnunk kell, hogy a színek szempontjából minden megengedett idén.

Jobb ha profira bízzuk a szezon első pedikűrjét

Olvass tovább »


Keira Knightley a Chanel Coco Mademoiselle 2011-es kampányában

Frissítve: 2011. márc. 14., 06:00 | Megtekintve: 3179

A gyönyörű színésznő nemcsak a mozinézőket varázsolja el, hanem a Chanel vezetőségét is, akik úgy döntöttek, hogy idén is őt választják a Coco Mademoiselle illat arcának.

A világhírű fiatal tehetség nem először szerepel a Chanel kampányaiban, lassacskán már veteránnak számít a francia cégnél. Finom, elegáns megjelenése, híresen jó ízlése és nőiessége időről időre reflektorfénybe helyezi a színésznőt, akinél alkalmasabbat nem is lehetne elképzelni, hogy a híres francia céget képviselje.

Olvass tovább »



Új szenzáció: ehető rúzsok

Frissítve: 2011. márc. 7., 09:42 | Megtekintve: 2677

Nem találkoztunk még olyan lánnyal, nővel, aki ne használt volna valamilyen rúzst, szájfényt, ápoló készítményt, amely védi, színezi, vagy éppen csinosítja az ajkakat. Ezt a kutatók sem gondolják másképpen, ezért kifejlesztettek számunkra egy újdonságot!

Ti már belegondoltatok valaha, hogy életünk során mennyi rúzst, ajakbalzsamot és egyéb készítményt nyalogatunk le a szánkról? Egy új kutatás szerint egy nő 2,5 kiló terméket “fogyaszt” el élete során. Így elsőre elég riasztó mennyiségnek tűnik, de most megérkezett a megoldás, az ehető rúzs.

Olvass tovább »


Hajszíntrendek 2011

Frissítve: 2011. márc. 6., 06:00 | Megtekintve: 4351

A tavasz a megújulás évszaka, rendbe kell tennünk az - idén kifejezetten hosszúra nyúlt - tél után a bőrünket és a fodrászhoz sem árt ellátogatnunk. Akár egy új frizura, vagy egy új hajszín is sokat dobhat a külsőnkön, nézzük a színtrendeket 2011-re!

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem várjuk az első napsugarak megérkeztét, de addig is amíg nem áll el a hóesés, böngésszük át, hogy milyen új hajszínnel készülhetünk a meleg évszakokra. Mindig vegyük figyelembe a bőrünk eredeti színét és a hajunk textúráját a színválasztásnál, de a legjobb ha egy profi tanácsát is kikérjük mielőtt nekiesnénk az átváltozásnak. Idén a kulcsszó a természetesség!

Szőkék újrahangolva
Felejtsük el a a platina szőke trendeket, idén az elegáns, finom aranyszőke a divat, amely fiatalságot és melegséget áraszt viselőjéből, mindehhez ha a bőrünk is napbarnított, akkor a siker garantált.

Olvass tovább »


Tavaszi körömkörkép

Frissítve: 2011. febr. 25., 06:00 | Megtekintve: 2935

Lassan előbukkannak a kesztyűkből a téli hidegben meggyötört kezek. Egy teljes manikűr után előkaphatjuk a lakkokat és indulhat a színezés a legújabb trendek szerint. Lássuk hát, hogy mit, hogyan kell a körmeinkre kenni idén!

Nemcsak a színek, hanem a formák is elég extrémre sikerültek erre a szezonra!
Használjunk többféle lakkot, ragasztható díszeket, csillámokat! Fő a kreativitás! Tavasszal színezzünk, pöttyözzünk, kockázzunk, legalábbis a körmünkön mindenképpen. A munka időigényes, de a végeredmény megéri!

Szín-és mintakavalkád a Pop-art jegyében

Olvass tovább »