Valentin nap blog

New Yorker Valentin napi akció

Frissítve: 2015. febr. 11., 18:18 | Megtekintve: 205915

Vásárolj két ruhadarabot fehérnemű-kollekciónkból, és a harmadikat ingyen kapod. Az árengedmény a kedvezőbb árú termékre érvényes.



Készíts Valentin-napi kívánságlistát!

Frissítve: 2012. jan. 26., 15:59 | Megtekintve: 2561

Szeretnél ékszert kapni a szerelmesek napján, párod pedig igyekszik olyan ajándékkal meglepni, aminek valóban örülsz? A Pandora kívánságlistája megkönnyíti dolgotokat!

Válassz a Valentin-napi romantikus ékszer-válogatásból, és oszd meg a kiszemelt darabot a kívánságlistádon! Ha pedig még egy csókot is küldesz párodnak, biztos lehetsz benne, hogy ő sem feledkezik meg a szerelem ünnepéről.

Olvass tovább »


Cukiságok a Springfieldtől - Nyereményjáték!

Frissítve: 2011. febr. 9., 10:35 | Megtekintve: 3178

A szerelmesek ünnepe idén nagyon aranyosra sikerült a Springfieldnél, piacra dobtak egy új, csak erre az alkalomra tervezett kollekciót. Korlátozott számban kaphatóak, de nálunk most megnyerhettek két trendi szettet!

Minden divatház, vagy tervező izgatottan készül február 14-ére, ki ki mással szeretné meglepni a szerelmeseket. Az idei Valentin napi Springfield kollekció sztárja Snoopy és barátai, a nyomott pólókon mindenhol a kiskutya, vagy pajtásai tűnnek fel. Most megnyerheted valamelyik póló szettet!

Olvass tovább »



Valentin napi meglepetés!

Frissítve: 2011. febr. 7., 07:00 | Megtekintve: 5078

Rohamosan közeledik a Valentin nap, és ha már február 14. a szerelmesek ünnepe, akkor ne feledkezzünk meg a meglepetésekről sem. Teljen ez a nap a romantika jegyében! Figyeljetek, van pár ötletünk!

A szokás Európa nyugati részéről származik ahol úgy tartották, hogy Szent Bálint, Terni püspöke volt a jegyesek és fiatal házasok védőszentje. Számos legenda és csodatételről szóló történet fűződik a nevéhez, de a lényeg, hogy innen indult a mára már egész világot behálózó Valentin őrület. Manapság mindenki a romantikára és kisebb-nagyobb ajándékokra koncentrál ezen a napon, és ebből mi sem maradhatunk ki! Vannak akik egy hangulatos vacsorára szavaznak, és vannak akik párjuk kedvében járva, ajándékkal állítanak be. Egy finom illat, egy szépen csomagolt parfüm minden szerelmesnek kitűnő meglepetés. Olvass tovább, mert most nyerhetsz!

Olvass tovább »