CATHY'S by Magenta termékajánló blog

Új hazai divatmárka a Magenta tervezőasztaláról

Frissítve: 2009. máj. 7., 20:28 | Megtekintve: 3406

Profi csapatmunka, igényesen elkészített kampányok, gyönyörű, exkluzív márkaboltok, kéthetente megújuló kollekciók jellemzik többek közt a Magentát. Ráadásul most új divatmárkát hoztak létre, melyben nőiességed új oldalát fedezheted fel!

Megérkezett a hazai divatélet élénk színfoltja, a Magenta kishúga, Cathy Smith. Jellemző rá, hogy trendi, fiatal, csajos és feltűnő. A márka élénkségét nem csak a folyamatosan frissülő, változatos kollekciók adják, hanem a bátran használt színek is jellemzők rá.

A Magenta csapata szezonról szezonra igyekszik mindig a legújabb divatirányzattal ötvözve készült modelljeivel meglepni meglévő és új vásárlóit. Igényes anyagok, letisztult vonalak, különleges grafikák, díszítések és a csapatmunka szerencsés ötvözete teszi termékeit különlegessé, hordhatóvá és feltűnővé.

Az energikus, fiatalos csapat kreatív ötleteitől vezérelve mutatkozik most be új márkájával fiatal vásárlóinak – Cathy Smith nevű termékeivel szeretné átadni egyfajta kultúráját az egyszerű, de mégis mutatós öltözködésnek.

A Magenta többi termékénél alacsonyabb árkategóriába tartozó Cathy Smith kollekció az idei nyár újdonsága. A márka a fiatalosan öltözködő, mégis igényes nőket szólítja meg, akik a megszokott Magenta minőséget keresik.

A 2009-es tavaszi nyári darabok között a rózsaszín, fehér és fekete színek meghatározók, így a nadrágok, rövid szoknyák és sortok, kényelmes nyári ruhák, csinos topok egymással tökéletesen kombinálhatók. A felsőket díszítő grafikák és minták teszik igazán egyedivé és fiatalossá a Cathy Smith ruhákat.

Ezek a termékek is a Westendben található üzletben vásárolhatók meg.

Nézd meg a Cathy Smith kollekciót a divatkatalógusban!