Chanel érdekesség blog

Jó ötlet? Chanel ételhordó táska

Frissítve: 2010. aug. 7., 05:00 | Megtekintve: 4242

Egyetlen Chanel kollekcióból sem maradhatnak ki a megosztó darabok, amikről beszélhet a világ. Az "Elvitelre" feliratú doboztáska elég nagyot üt.

Az elvitelre kért ételeket vagy a helyben be nem fejezett maradékot tarthatnád elvileg ebben a táskában. Persze valószínűleg nem vetemednél rá, hogy ilyesmivel koszold össze, miután megtudtad az árát.

Olvass tovább »



Félkarú rabló ajánlgatja a Chanel cuccait

Frissítve: 2010. febr. 16., 11:31 | Megtekintve: 2954

Ha imádod a nyerőgépeket és a Chanel holmikat, illetve van egy iPhone-od vagy iPod touch-od, akkor minden összejött ahhoz, hogy tiéd legyen a legújabb divat-alkalmazás!

Betört a játékgép függő iPhone tulajdonos divatőrültek világába a francia divatház – már megjelent az iTunes Store-ban új alkalmazásuk, ami 2010-es kollekciójuk darabjait népszerűsíti meghökkentő ötletességgel. Próbáld ki online!

Olvass tovább »


Chanel Haute Couture ruha - Te felvennéd?

Frissítve: 2010. jan. 2., 12:30 | Megtekintve: 4515

Haute Couture ruhákról az extrém bemutatók, hordhatatlan öltözékek juthatnak eszünkbe. De lehet, felvennénk mégis egy különleges alkalomra!

Ezt a darabot Chanel Haute Couture bemutatóján láthattuk. Bár nem utcai viseletre lett tervezve, viseli az aktuális trendjegyeket (pl. hangsúlyos váll). Bár extrém ruhának minősül, bizonyos helyre, alkalomra akár fel is vehető.

Olvass tovább »



Az 5 legdrágább karácsonyi ajándék divatrajongóknak

Frissítve: 2009. dec. 21., 12:33 | Megtekintve: 4756

Ha friss lottómilliárdos vagy, örvendeztesd meg szeretteidet egy autó árába kerülő válltáskával, mobillal vagy parfümmel a legnevesebb divattervezők szalonjaiból!

Nézd meg, milyen csinos kis apróságokat vehetnél meg egy jól felszerelt BMW vagy egy kisebb palota áráért a leghíresebb divatházak karácsonyi ajándéknak szánt alkotásai közül!

Olvass tovább »


Divatszimbólum: Chanel 2.55 táska

Frissítve: 2008. márc. 13., 00:41 | Megtekintve: 8121

A náci megszállás utáni Párizst felpezsdítette egy új design, ami azóta is a mindenkori divat fontos része maradt.

Gabrielle Coco Chanel – aki a modern divattörténelem egyik legismertebb alakja és a Chanel divatház megalapítója – volt az első, aki egy női kézitáskát vállpánttal szerelt fel. Coco saját tapasztalatainak köszönhetően felismerte, hogy a finom úrihölgyeknek gyakran szükségük lehet mindkét kezükre a társasági események alkalmával, mivel a színházi programfüzetek olvasgatását vagy az étkezést sokszor megnehezítették a kézben szorongatott táskák. Ennek a világrengető újításnak köszönhetően az 1955. februárjában megjelent Chanel 2.55 azonnal első helyet szerzett a kor trendjei közt.

Coco éppen a táska megjelenését megelőző évben nyitotta meg ismét divatházát, közel 30 év szünet után, mivel a háborús helyzetben a híres tervezőnő nem érezte illőnek divattal foglalkozni. A megjelenésének hónapjáról és évéről elnevezett Chanel 2.55 táskával aratott hatalmas siker értékét növelte az a tény is, hogy az előző Chanel kollekciót igen rosszul fogadták a vásárlók, valószínűleg Coco egy náci katonával folytatott, botrányos szerelmi viszonya miatt. A Chanel 2.55 megalkotásakor már 72. életévében járó Coco 1971-ben hunyt el, ám a divatvilágra hagyott öröksége ma is a divattervezés történelmének fontos részévé teszi őt.

Ajánljuk még:
h3. Divatszimbólum: Louis Vuitton táska

Divatszimbólum: Levi 501 farmer

Táskák a piactéren