Chanel divatbemutató blog

Lenyűgöző tavaszi Chanel bemutató videóval!

Frissítve: 2011. febr. 26., 06:00 | Megtekintve: 3042

Idén tavaszra a Chanel megkerülhetetlenül grandiózusat alkotott. A párizsi showt óriási felhajtás övezte, zenekar, rengeteg modell, számos meghívott híresség és természetesen maga a helyszín, a Grand Palais. Nézzétek meg a videót!

Lagerfeld alkotta ruhakölteményekben közel 40 modell vonult föl, köztük hazánk büszkeségei, Rajzák Kinga, Mihalik Enikő, Srej Zsófi és Palvin Barbi. A ’60-as éveket idéző kollekció 20 perc alatt került bemutatásra, amit többek között Björk és The Verve számai kísértek a szimfonikusok előadásában.

Középen Ines de la Fressange, a Chanel első arca

Hódított a fekete szín

Olvass tovább »



Top 5 legjobb divatbemutató 3 percben

Frissítve: 2009. jún. 3., 11:46 | Megtekintve: 3880

A legismertebb divatházak mindig egy lépéssel a világ előtt járnak - ezekkel a videókkal te is mindenki más előtt készülhetsz fel a közelgő trendekre!

Míg a világ legnagyobb része a nyárra készülve a bikini, napszemüveg és flip-flop trendeket böngészi, a legismertebb tervezők már túl is vannak 2009-es őszi kollekcióik bemutatóján. Persze nem nehéz a jövőbe látniuk, mivel a divat az ő kreációikhoz fog alkalmazkodni idén is.

A legnevesebb divatházak és luxusmárkák divatbemutatói közül kiválasztottuk az 5 legfontosabbat, amit mindenkinek látnia kell. A strandszezonra készülődés közben vess egy gyors pillantást ezekre a 2-3 perces videókra, így nem ér majd meglepetésként az őszi trendek alakulása.

Lássuk az ötös toplistát!

5. John Galliano

4. Prada

3. Chanel

2. Louis Vuitton

1. Christian Dior