F&F akció blog

F&F és Cherokee akciós kupon

Frissítve: 2009. jún. 11., 16:11 | Megtekintve: 8855

Ha eddig csak kajáért jártál Tescoba, most nézz át a ruhaosztályra is, mert beszerezhetsz néhány új cuccot akciósan!

Ez az ajánlat már lejárt. Csak a megadott időszakban volt érvényes 2009 júniusában.

Ha legközelebb a Tesco-ban jársz, nézz körül a ruházati részlegen is, a tavaszi-nyári Cherokee és F&F kollekciók meglepően jó darabokat rejtenek! Ráadásul most kedvezményt is kaphatsz, ami segít megkönnyíteni a választást és bővíteni a szekrényed tartalmát.

A Tesco oldaláról letölthető kupon felhasználásával kedvezményesen vásárolhatsz Cherokee és F&F márkájú ruhát, cipőt, fehérneműt, pizsamát, harisnyát és kiegészítőt a Tesco áruházakban. Az akció ideje alatt, vagyis 2009 június 12. és 19. között használhatod a kedvezményt, ha 5000 Ft feletti értékben veszel ruházati cikkeket.

Minden ruházati terméket forgalmazó Tesco áruházban felhasználhatod a kupont – letöltés után nyomtasd ki és mutasd fel (de az is elég, ha felírod és a pénztárnál bemondod a vonalkód számát).



Karácsonyi jótékonysági akció sztárokkal

Frissítve: 2008. dec. 5., 19:00 | Megtekintve: 1961

A Cherokee - F&F idén sztárokkal visz örömet a nehéz körülmények között élő gyermekeknek.

A CherokeeF&F jótékonysági akció keretében ruhaneműt adományoz a rászorulóknak Ördög Nóra (RTL Klub), Szekeres Nóra (TV2) és Váczi Gergő (TV2).

Az első adományozó Váczi Gergő, aki a Család Nélkül Alapítványon keresztül ad többek közt pulóvereket, télikabátokat, csizmákat azoknak a gyermekeknek, akik család nélkül kénytelenek felnőni.

„Ha nem is család nélkül, de csonka családban nőttem fel." – mondta el Gergő. „Az F&F divatbemutató műsorvezetőjeként volt szerencsém megtapasztalni a fenti angol márka jó minőségét, így külön öröm számomra, hogy a cég jóvoltából ezekkel a praktikus, kényelmes ruhákkal egy kicsit én is segíthetek. A nagyobb gyerekek ezt kapják tőlem, míg a kisebbeket a Cherokee márka lazább, sportosabb darabjaival ajándékozom meg."

„Nagyon fontos, hogy az ember ne csak Karácsonykor érezze azt, hogy szükség van arra, hogy segítsen, ahol tud. […] Ezért is nagyon örültem az F&F megkeresésének, akikkel már volt alkalmam egy divatbemutató kapcsán együttműködni” – áradozott az angol márkáról Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezető-szerkesztője.

„Örülök a Cherokee cégtől érkezett felkérésnek, és boldogan adom át az ajándékokat, mert tudom, hogy így jó minőségű ruhákhoz jutnak ezek a gyerekek” – nyilatkozta Szekeres Nóra, a jótékonysági akció harmadik adományozója.