H&M 2010 tavasz-nyár blog

Friss, forró, színes - a H&M tavaszi újdonságai

Frissítve: 2010. febr. 23., 08:26 | Megtekintve: 5022

Melegszik az idő, itt az ideje bevásárolni a tavaszra, vagy legalább felmérni, mit találunk majd az üzletek polcain, mi lesz különösen trendi 2010 első felében.

Ennél frissebb pillantás az új darabokra nem létezik! A H&M most érkezett video lookbok-jában megismerhetjük a 2010 tavaszi kollekciókat. Férfiak és nők, ne hagyjátok ki a színek, virágok és csillogó anyagok kavalkádját!

Olvass tovább »



Virágok nyílnak a környezetbarát ruhákon

Frissítve: 2010. febr. 5., 10:28 | Megtekintve: 3078

Robbanó, kavargó virágminták lepik el ruháinkat tavasszal - ebben a csodálatos kollekcióban ráadásul minden teljesen környezetbarát!

Romantikus, egzotikus, fényűző és absztrakt a H&M 2010 tavaszán megjelenő kollekciója, ami virágmintákkal szeretné a kreativitás és a divat érzését belopni a hölgyek ruhatárába.

Olvass tovább »


Így készülnek Rykiel kötött ruhái

Frissítve: 2010. jan. 30., 08:00 | Megtekintve: 2854

Ismerd meg azt a különlegesen vidám, franciás kollekciót, amit a H&M a spórolós divatbolondok számára ajánl - Sonia Rykiel kötött kollekcióját.

Ez már a második Sonia Rykiel kollekció a H&M polcain, amit már régóta izgatottan vártunk. Ha kíváncsi vagy, mire számíthatsz tavasszal, milyen ruhákban gyönyörködhedsz hamarosan a H&M-ben járva, nézd meg a kollekció készítését bemutató exkluzív videót!

Olvass tovább »



Bő ruhát és hárembugyogót hordunk tavasszal

Frissítve: 2010. jan. 4., 12:35 | Megtekintve: 4881

Változatos egyveleget kínál a H&M tavaszi kollekciója népies hatásokkal, régi hollywoodi klasszikus divattermékekkel és főiskolás stílusokkal.

Bő vagy ráncolt ruhák, kaftánok, tunikák, túlméretezett ingek, funkcionális dzsekik, blézerek, gyűrt nadrágok, hárembugyogók, ceruzaszoknyák – ezeket találjuk a H&M 2010-es tavaszi szezonra készült kollekciójában. Nézd meg te is a közelgő tavasz legfrissebb darabjait!

Olvass tovább »