Levi's üzletnyitás blog

Exkluzív Levi's bolt nyílt az Andrássy úton

Frissítve: 2008. nov. 1., 20:30 | Megtekintve: 9948

Nagyszabású parti, aranygombos luxus farmer és csodálatos Levi's kollekciók vártak ránk október 30.-án, az Andrássy úti új, exkluzív márkabolt megnyitóján.

Az Andrássy út 13. alatt található, új Levi’s üzlet nyitópartiján a hazai celebvilág számtalan képviselője tette tiszteletét, és az ünnepélyes megnyitás alkalmából árverésre került egy Levi’s 501-es Gold Edition farmernadrág is, mely 24 karátos aranygombokkal, limitált kiadásban készült, Magyarországra összesen kettőt hoztak belőle.

Az új üzletben mostantól más különlegességekkel is találkozhatunk, mint például a prémium kategóriás Levi’s Blue kollekció, vagy a hordható művészetet megtestesítő, Damien Hirst kortárs művész munkáiból készített X Levi’s kollekció limitált darabjai. Az üzlet aljában egy egyedülálló, lounge jellegű bemutatóterem is található VIP vendégek és stylistok számára.

A megnyitó est egyik fénypontja, az aranygombos 501-es elárverezése este hatkor kezdődött. A luxus farmer kikiáltási ára 50100 Ft volt, végül Dukai Regina vitte el 150.000 Ft-ért. Ezt az összeget a Levi’s az AIDS Segély Alapítvány javára ajánlotta fel. Az aukción licitált még Debreczeni Zita is, emellett számtalan egyéb híresség jelenlétével támogatta az eseményt. Ott volt többek között Völgyesi Gabi, Gallusz Niki, Bárdosi Sándor és Nóci, a konferanszié szerepét pedig Sári Évi töltötte be. A kétszintes üzlet megnyitója a Levi’s márkát jellemző különleges hangulatban zajlott le.

Érdemes tehát betérni az Andrássy úti luxusüzletek legújabb gyöngyszemébe az exkluzív, Magyarországon máshol nem kapható Levi’s darabokért és a különleges atmoszféráért – a megnyitón készült fényképek magukért beszélnek.

Olvass tovább »



Sztárok találkozója a próbafülkében

Frissítve: 2007. nov. 28., 16:10 | Megtekintve: 3529

A Levi's legújabb, Aréna Plázában található üzletének megnyitóján jártunk, ahol nem kis meglepetést okozott számunkra az örök, megújult, elnyűhetetlen farmermárka.

Szemlátomást nemcsak nekünk, hanem a hazai sztárélet tagjainak is – mint pl. Vámosi Viki, Gallusz Niki, Csiszár Jenő, Novák Péter, Dukai Regina, Debreczeni Zita – felkeltette érdeklődését (a bátrabbak próbálták is) a Levi’s kollekció aktuális darabjait.

A Levi’s nem csak a farmernadrágok terén alkotott új stílust, hanem az üzletek berendezésében is. Az új Levi’s Revolution bútorkoncepciónak köszönhetően a vásárlók sokkal könnyebben eligazodnak. Szépen elkülönülnek a lányok és a fiúk bázisai, a fazonokról, színekről egyértelműbb képet kapunk. A bejáratnál mindig a legnépszerűbb darabok láthatók. Az üzletbelsőt úgy alakították ki, hogy választási lehetőséget biztosítson a vásárlási szokásaidnak. Ha szereted, hogy kiszolgálnak, csak oda kell fáradnod az úgynevezett denimbárhoz, de ha magad kedvére válogatnál, a 360 fokban elforgatható polcelemekről megteheted. A designerek nem feledkeztek meg a próbafülkék kényelmének fontosságáról sem, tágasak lettek, puha szőnyegen, már-már luxuskörnyezetben próbálgathatjuk a nekünk tetsző ruhadarabokat.

Olvass tovább »