Levi's sztár blog

Öltözz farmerbe úgy, mint a sztárok!

Frissítve: 2013. márc. 29., 09:00 | Megtekintve: 47496

Less el néhány divat tippet Hollywoodból! Meríts ötleteket abból, ahogyan Rihanna, Gwen Stefani vagy George Clooney viseli a Levi’s farmert.

Halle Berry

Egy nadrág, két különböző alkalomra. Halle ugyanazt a nadrágot választott egy vacsorára Olivier Martinezzel, és az új filmjének, a „The Call”-nak a bemutatójára. Az utóbbi összeállítás nagyon stílusos, minden apró részletre figyelt Halle. Egyébként ez a nadrág igazán különleges: különleges a boka cipzár, a nadrág koptatása, és az, ahogy Halle saját stílusára szabta.

Olvass tovább »



Boltokban hollywood új kedvenc farmere

Frissítve: 2009. szept. 26., 08:00 | Megtekintve: 4279

Olyan divatteremtő hírességek rajonganak az új női Levi’s 501-esért, mint Scarlett Johansson és Gwen Stefani.

A Levi’s erre a szezonra a női formához igazította legendás farmerját – így most már az 501-esben is lehet igazán csajos a külsőnk. A világ legstílusosabban öltözködő női, mint például Scarlett Johansson vagy Drew Barrymore a Levi’s 501-es farmer legújabb másolatait lecserélik az igazira.

Scarlett és Drew boyfriend jeans-ben a "Nem kellesz eléggé" (He's Just Not That Into You) forgatásán

Olvass tovább »


Nyerj jegyet Madonna koncertjére!

Frissítve: 2009. aug. 12., 14:24 | Megtekintve: 2007

Trendi farmer mellé ingyenjegyet is szeretnél? Nyerj jegyet a közelgő, budapesti Madonna koncertre, játssz a Levi's-szel!

Adj egy esélyt a szerencsének a Levi’s nyereményjátékán, ahol a sorsoláson való részvételhez nem kell mást tenned, mint szuper cuccokat vásárolni!

Olvass tovább »