Mango érdekesség blog

Hordanál koronás leopárdfejet a pólódon?

Frissítve: 2010. jan. 21., 12:14 | Megtekintve: 3325

Szeretjük a Mango-t, de a tavaszi kollekció előzetesét nézegetve felmerült bennünk a kérdés: mászkálnak majd nők ezekben a pólókban Budapest utcáin?

Nem mondunk se pozitív, se negatív kicsengésű véleményt ezekről a darabokról. Mindössze arra vagyunk kíváncsiak, hányan szeretnének most azonnal magukra húzni egy bánatos kutyafejjel díszített matrózpólót, és hányan passzolják majd a lehetőséget?

Olvass tovább »



Léteznek mások is: Vegyesfelvágott

Frissítve: 2009. okt. 21., 09:26 | Megtekintve: 2927

Bezár a Quelle, a Drakula cucc és a pénzköltési kedv viszont tovább él. Vegyes linkfelvágott a Vanityn túlról, az internet minden részéből.


Heti linkválogatásunkban átnézésre érdemes híreket, képeket, írásokat ajánlunk különböző magyar nyelvű, főként divat témájú blogokról és oldalakról. Divatpályázat indul, Loubutin Barbie-babázik, Olsenék erőlködnek, mások meg másképp érdekesek.

Olvass tovább »


Legyél a divatszakma sztárja!

Frissítve: 2009. febr. 5., 15:39 | Megtekintve: 3728

Ha szeretnél egy divatbemutatót végigjárni és ünnepelt sztár lenni, neked is játszanod kell a Mango ma megjelent online játékával. Mi a szerkesztőségben imádtuk!

A Gatecrasher egy divatbemutató kulisszái mögé kalauzol el minket, ahova a legkülönbözőbb indokokkal surranhatunk be, hogy fényképezzük, sminkeljük, öltöztessük a modelleket. A ruhák, csillogás és hírességek között olyan feladatokban kell helyt állni, mint stylistként a megfelelő összeállítás kiválasztása, jól beállított fényképek készítése, a kifutóra kerülő rucik sorrendjének memorizálása vagy a DJ pultnál átvéve az irányítást dögös zene keverése az after party alatt. A játék tartogat még meglepetéseket és érdekes kihívásokat, inkább nem lőjük le az összes poént!

A Gatecrasher február 5.-én debütált a Mango hivatalos oldalán, akár ebédszüneted utolsó 10 percében is remekül elszórakozhatsz vele.
Ha eddig elképzelhetetlennek tartottad, hogy bekerülj a hírességek közé, nézz fel a Mango.com-ra és próbáld ki a Gatecrasher-t!