Victoria's Secret kollekció blog

Fürdőruha? Akkor Victoria's Secret!

Frissítve: 2010. márc. 26., 11:25 | Megtekintve: 9589

Napsütés, strand, fürdőruha - mi csajok ezt a gondolatsort futtatjuk le a fejünkben most, hogy megérkezett a meleg idő. De mi következik a sorban a trendi, új fürdőruha után? Hát a Victoria's Secret!

Eljött az idő, mikor a tavalyi fürdőruhát elővesszük és alaposan megvizsgáljuk, mennyire felel meg az idei trendeknek. De minden nő tudja, hogy a legjobb érzés mégis egy vadi új, világmárkás darabban megjelenni a strandon. Van jobb a Victoria’s Secret fürdőruháknál?

Olvass tovább »



Túl szexis a Victoria's Secret?

Frissítve: 2008. máj. 3., 19:18 | Megtekintve: 9370

Új, finomabban nőies kollekciót jelentet meg az önmagát már túlságosan szexisnek ítélő fehérnemű márka.

Idén februárban a Victoria’s Secret igazgatója, Sharen Tuney így nyilatkozott: “Túlságosan messze kerültünk a gyökereinktől, az utóbbi időben minden kollekciónkban rettentően túlhangsúlyoztuk a szexualitást. Most vissza akarok térni az eredeti, szuper-nőies és kényelmes fehérneműkhöz, amit vásárlóink is biztosan értékelni fognak.”

Az eltúlzottan szexis darabok problémájának megoldását az új, exkluzív Intimissimi kollekció jelenti, ami egy könnyed, praktikus és sokkal visszafogottabban nőies irányvonalat képvisel, mint a Victoria’s Secret utóbbi kollekciói. A bugyik, melltartók és hálóingek kényelmesebbek, kevesebb rajtuk a zavaró díszítés és az élénk, vadító árnyalatok helyett inkább lágy pasztellszínekben játszanak.

Bár az Intimissimi szlogenje, a “Fiatal. Szexis. Olasz.” nem támasztja éppen alá a márka szextől való elkanyarodását, de azért ez a kollekció valóban sokkal finomabb és kevésbé kirívó, mint az a Victoria’s Secret-nél megszokott. Az új darabok a napokban kerülnek majd – egyelőre kizárólagosan – az amerikai márkaboltokba, a teljes kollekció pedig már felkerült a VS webáruházba.

Ajánljuk még:
h3. Fehérnemű kollekciók a piactéren


A Victoria's Secret legújabb fürdőruhái

Frissítve: 2008. ápr. 3., 16:38 | Megtekintve: 11569

Mindenki talál a testalkatának és ízlésvilágának megfelelő, különleges újdonságokat a 2008-as Victoria's Secret fürdőruha kollekcióban.

A Victoria’s Secret aktuális arca és teste, Marisa Miller az április 2-án tartott, new york-i megnyitón ugyan nem viselt fürdőruhát, de az új kollekciót bemutató modellek közt libegve adott interjút a 2008-as darabokról. A szőke modell hamarosan a Victoria’s Secret 2008 fürdőruha falinaptár borítójáról mosolyog le rajongóira (a naptár hónap közepétől lesz megrendelhető).

Ha a Victoria’s Secret új kollekcióját vesszük a fürdőruha divat alapkövének, akkor idén a bikini és az egyrészes ugyanolyan divatos lesz. Az oldalt merészen kivágott, egyedi külsőt biztosító és különleges megoldásokkal díszített darabokból szintén nagy a kínálat, de az is megtalálja számítását, aki hasát jótékonyan eltakaró, kényelmes felsőket szeret viselni a strandon. Színek terén egyszerűen nincs olyan, ami ne bukkanna fel a több, mint 170 stílust felvonultató kollekcióban, a retrós hangulatú pöttyök és nagyon apró minták pedig feldobják még a legegyszerűbb szabású darabokat is.

Mint általában a Victoria’s Secret kollekciók esetében, itt is fontos megjegyezni, hogy mindenféle testformára és mellméretre gondolva tervezték meg a kényelmes, strapabíró, csinos modelleket. Bónuszként kiegészíti a kollekciót a fürdőruhára egyszerűen felvehető mini- és lapszoknyák, a hosszú, bebújós pólók, ruhák és kendők bőséges választéka.

A 2008-as kollekció fotózása

A 2008-as kollekció teljes választéka a Victoria’s Secret webáruházában megtekinthető.

Ajánljuk még:
h3. Fürdőruhák a piactéren