Minden nap Anyák Napja a Pandora ékszerekkel

Frissítve: 2011. máj. 6., 07:00 | Megtekintve: 3738

Ünnepeljük méltó ajándékkal Édesanyánkat egész évben! A Pandora különleges kollekciójával kifejezheted szereteted és háládat az embernek, aki életet adott neked.


Az Édesanyák tiszteletére alkotta meg a PANDORA ékszermárka különleges Anyák napi kollekcióját. A medálok, charmok, és fülbevalók mindegyike a gyermekek feltétel nélküli szeretetét és háláját fejezi ki. Ajándékozd meg egy szép darabbal anyukádat, amiről az év minden napján eszébe juthat, mennyire szereted őt!

Ma már egyáltalán nem magától értetődő, hogy minden nő, akinek egészsége, és pénztárcája is engedné, vállalja azt a sok lemondást, áldozatot, és testi-lelki megterhelést, amellyel egy gyermek szülése és felnevelése együtt jár.

Édesanyánktól mégsem a fájdalmat vagy panaszt halljuk, hanem azt, hogy minden áldozatot megért számára, hogy felnevelt bennünket, és hogy vagyunk.

Ugye jó lenne, ha nemcsak egy évben egyszer emlékeznénk arra, hogy Édesanyánkat felköszöntsük, hiszen neki köszönhetjük az életünket?

Ajándékozd meg csodás ékszerrel! A teljes Anyák napi kollekció és ékszertervezés: http://www.pandora.net/hu-hu/mothersday



Kapcsolódó márkák: Pandora


Ajánljuk még