Duna-parti hajstílus központ nyílt meg

Frissítve: 2011. máj. 20., 08:40 | Megtekintve: 2706

Trendi, felkapott helyszínre költözött a Schwarzkopf Professional fodrászata és akadémiája. Az ultramodern belső tér képeit még nézegetni is öröm.


Májustól új helyre, Budapest egyik felkapott belvárosi részére, a Duna parti RiverParkba költözött a Schwarzkopf Professional. Ebben a környezetben még nagyobb élmény a profi fodrászok kezére bízni frizuránkat.

Igényes, trendi stílusához méltó iroda és fodrász akadémia helyszínt választott a cég: a RiverPark K30-as épületét.

A legfelső szinten található az iroda, a földszint 330 m2-én pedig az ASK fodrászakadémia kapott helyett, ahol a Schwarzkopf Professional mesterfodrászai rendszeres bemutatókat, szakmai továbbképzéseket tartanak.

Ennek részeként május közepén nyílik ugyanitt a Schwarzkopf Professional referencia fodrászat, ahol közvetlenül a nagyközönség is kipróbálhatja a legújabb trendeket és termékeket, az eredeti legszakszerűbb módszereket, illetve megvásárolhatja a megismert, professzionális használatra gyártott hajápolási készítményeket.

A referencia fodrászatba a 06-70-621-8187 telefonszámon lehet bejelentkezni, ahol személyre szabott szolgáltatásokkal várják az érdeklődőket.

Cím: Budapest, IX. kerület Közraktár u. 30-32.



Ajánljuk még

Az első Essential Looks divathétvégén jártunk


Kommentek

lucy78 – 2011. máj. 23., 16:23

baromi jó!:)