Az idei Harley-Davidson motoros kollekció

Frissítve: 2011. máj. 28., 07:00 | Megtekintve: 4504

Az új Harley-Davidson motoros ruhakollekció izgalmas választékkal jelentkezik a 2011-es szezonban. A kollekció megalkotásánál egyaránt gondoltak nőkre és férfiakra, a kínálatban bőrkabátok, ingek, strasszköves ujjatlan pólók és kistáskák is megtalálhatók.


Az új Harley-Davidson motoros ruhakollekció az időjárás változékonyságát szem előtt tartva mindegyik viselet megtervezésénél, a komfortérzet, a jól szellőző anyagok és a védelem volt a legfőbb szempont.

Férfi kollekció

A jellegzetes motoros férfi bőrkabátok a nyári forróságra való tekintettel légáteresztő és nedvszívó tulajdonsággal bírnak. A feltűnőbb darabok kedvelőinek a cég a Half Mile névre keresztelt dzsekit ajánlja, amelyet a salakmotoros versenyruhák stílusa jellemez, aki viszont a letisztultabb dizájnt részesíti előnyben, annak a részletes kidolgozottsággal rendelkező Backstretch Mesh modell lehet a legjobb választás.

A többfunkciós, kivehető bélésű Passage dzseki nélkülözhetetlen esős időben. A switchback technológiának köszönhetően elülső része eltávolítható, az alatta található hálós anyag révén pedig kitűnően szellőzik.
A Harley kínálat egyik különlegessége a nedvesség álló Deceiver bőrmellény, amely lyukacsos felületének köszönhetően forróbb napokon is hűvösen tartja viselőjét. A mellényt finom grafikai vonalak díszítik, amelyek a Scotchlite fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően éjjel is jól látszódnak.

A rövid ujjú ingek a perzselő napok egyik legfontosabb kellékei. A fehér és szürke színben kapható Performance Colourblocked modellek kitűnően szellőző, speciális anyaga nedvszívó és 96 százalékos UV szűrő tulajdonsággal rendelkezik. A Garage Shirt ingek jellegzetessége a retro dizájn.

Női kollekció

A női kollekció kínálatában szintén megtalálhatók a bőrdzsekik. A feltűnő mintával díszített, jól variálható darabok hétköznapi viseletként is hordhatóak. A Joyride 3-in-1 könnyű súlya ellenére megfelelő védelmet nyújt viselője számára, továbbá a motorost is melegen tartja, a kizippzározható kabátbelső pedig önálló darabként is felvehető.

Esős időben is komfortos viseletet biztosít a Joyride Functional névre keresztelt kabát. A modell a váll- és könyök részen található protektor elemeinek eltávolításával általános bőrkabáttá alakítható. A tökéletes motoros külső alapdarabja a Joyride ¾ bukósisak.

Hétköznapi viseletként a Harley mintás kapucnis pulóvert és ujjatlan pólót is kínál a márka szerelmesei számára, amelyeken strasszköves díszítés található.

A női ruhatár nélkülözhetetlen kellékeként a vállalat a táskákra is gondolt. A Fabric Sling bag tökéletes arra, hogy kedvenc rúzsunkat, parfümünket bárhová magunkkal vihessük.

A Harley-Davidson ruhakollekció egész évben megvásárolható a Harley-Davidson® kereskedésekben és www.harley-davidson.eu/motorclothes weboldalon.



Ajánljuk még

Irány a vízpart! - A Puma fürdőruha kollekciója

A Puma újdonságai, köztük Usain Bolt cipője

Álomedzés csinosan, Helly Hansen módra

Össze nem illő, retro kombinációk: Asos és Puma együtt


Kommentek

joe – 2011. máj. 28., 09:23

zsír!:)