Springfield kupon csajoknak, csak ma!

Frissítve: 2011. máj. 31., 13:54 | Megtekintve: 3186

Mára szól az akció, úgyhogy igyekezz! A Springfield kollekciók évfordulóján meghirdeti a Springfield Women Day-t, és ennek örömére akciót is hirdet a női darabokra kupon ellenében!


A Springfield úgy szeretné ünnepelni a női kollekció elindulásának ötödik évfordulóját, hogy mára, vagyis május 31-re meghirdeti az első Springfield Women Day-t. Ebből az alkalomból bemutatja a nyár három kulcsdarabját, a forrónadrágot, a nyári ruhát és a farmert, valamint a hozzájuk kapcsolódó kiegészítőket.

Nőnap a Springfieldnél

Az esemény virtuális házigazdái Andrea, Barbara és Claudia. Három letisztult stílusú nő, akik bemutatják a Springfield öltözeteit a húszas, a harmincas és az idősebb korosztály számára.

A három nő történetét és stílusát a www.spf.com/woman oldalon ismerheted meg. Itt a Springfield bemutatja a laza és nőies idei kulcsdarabokat is, amik nélkül elképzelhetetlen a nyár. Fedezd fel Andrea, Barbara és Claudia világát, és készülj fel a videók végén a meglepetésre.

A Springfield Women Day-t Spanyolországban, Portugáliában, Belgiumban, Franciaországban, Luxemburgban, Ausztriában, Magyarországon és Lengyelországban is megrendezik.

Meglepetés nekünk, vásárlóknak!

Hogy megünnepeljük ezt a napot, a Springfield meglepetést kínál 2011. május 31-én, kedden. Minden nő, aki kinyomtatja, és bemutatja az alábbi linken található kupont, születésnapi ajándékként -30% kedvezményt kap a női termékekből:
http://www2.spf.com/woman/coupons/spf_cupon_eng.pdf

Nyomtasd ki gyorsan a kupont és irány a legközelebbi Springfield!



Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még

Kedvezményre jogosító Springfield kupon olvasóinknak

Csak most: Springfield és Women's Secret akció!

Lázadjunk együtt az árak ellen!

Trendi retrotáskát itt éri meg venni!

Kupon akció: 20% kedvezmény mindenre a Brandshopnál!

6 ok, amiért az Arena-t fogod választani

Akciófigyelő: Karácsonyi kedvezmények a hétvégén

A nyúlon túl: divat akciók és kuponok április 3-tól

Akciófigyelő: Orsay kuponok mától az üzletekben