Dr. House a L'Oréal új arca!

Frissítve: 2011. júl. 11., 11:31 | Megtekintve: 2905

Hugh Laurie karakterét a Dr. House-ból a világon mindenhol ismerik. A L’Oréal Paris őt választotta, mint a férfiak számára kifejlesztett Men Expert termékeinek új Szépségnagykövetét.


„Először azt hittem, hogy ez egy tévedés, majd megértettem, hogy a L’Oréal nem modelleket, hanem valódi karakteres személyiségeket keres, akik megérdemlik… És akik hangosan és határozottan hirdetik, hogy a kozmetikumok használata egy nagyon férfias döntés!” – nyilatkozza Hugh Laurie.

„Hugh Laurie a modern férfi tökéletes megtestesítője, őszinte, tabuk nélküli, határozott és hajlandó szenvedélyei legvégéig elmenni.” – mondta Cyril Chapuy, a L’Oréal Paris Nemzetközi Ügyvezető Igazgatója

Hugh Laurie egy tehetséges és sokrétű ember. Miután befejezte antropológiai tanulmányait a Cambridge-i egyetemen, színészi karrierbe kezdett. Nagy-Britanniában már akkor is nagy népszerűségnek örvendett, amikor megkapta a Dr House főszerepét, amelyben Gregory House-t alakítja, egy embergyűlölő antihőst, aki valódi nyomozó módjára oldja meg az orvosi eseteket.

Hugh tagja a karitatív célú Band from TV együttesnek, melynek teljes bevételét különböző jótékonysági szervezeteknek juttatják el. Írói tehetsége is felszínre került első regénye, A Balek (The Gun Seller) megjelenésekor. A könyvet mára 30 különböző nyelvre fordították le.

Immár a L’Oréal Paris családjának is tagja, Gerard Butler, Beyoncé Knowles, Aimee Mullins, Jennifer Lopez, Patrick Dempsey, Gwen Stefani, Jane Fonda és Rachel Weisz oldalán.



Ajánljuk még