Vigyük haza Madonna sminkcuccait!

Frissítve: 2011. júl. 21., 18:10 | Megtekintve: 2679

Jönnek végre a Material Girl kozmetikumok! Madonna és kislánya a ruhák uán újabb területen adnak lehetőséget rajongóiknak, hogy a sztárcsalád saját tervezésű termékeit használják.


A Material Girl Beauty részeként körömlakkok, rúzsok, testápolók krémek és spray-k jelennek meg a márkának otthont adó Macy’s áruházlánc polcain. A beauty kollekció jövő hónaptól lesz kapható, szeptember környékén pedig szemfestékekkel bővül ki a kínálat.

Madonna természetesen a szépítkező szereket is együtt tervezte meg 14 éves lányával, Lourdes-al. A két hölgy a hírek szerint szorosan együtt dolgozik, és bár Lourdes szabadon ötletelhet és bármit kipróbálhat, Madonna nem hagyja, hogy az ő akarata egyáltalán ne érvényesüljön lánya mellett.

“Imádtam a rúzsokat és szájfényeket tervezgetni” – mondta el Lourdes. “A kedvenc illataimat választottam ki, aztán pedig jól csengő neveket adtunk nekik, mint Éjféli Magnólia, Flörtölő Gyümölcs vagy Bűnös Édesség. Csak olyasmi került bele a szájfény kollekcióba, amiért elolvadok.”

Bár Lourdes csak 14 éves, egész életében New Yorkban élt, és ő a világ egyik leghíresebb énekesnőjének lánya, így sokat tud a divatról és jó érzéke van a szépséghez. Nem csoda, hogy a Material Girl ruhakollekcióban is főleg az ő véleménye alapján kreálják a darabokat.

Ha a rajongóknak is tetszik majd a beauty kollekció, további bővítésekre és szezonális frissítésekre is lehet számítani.



Ajánljuk még


Kommentek

cinder23 – 2011. júl. 21., 23:29

én néztem a webshop oldalát, elég jók a ruhák, bár azért a tinis vonal..Madonna is hordja vajon őket? Gondolom, hisz ő még csúcsfiatal!:))


Nem lehet kommentelni.