Meghódított egy jéghegyet Mischa Barton

Frissítve: 2008. jan. 29., 15:01 | Megtekintve: 2218

Megérkeztek az új kampányképek, amelyeken a népszerű sorozat, a Narancsvidék szereplője népszerűsíti az olasz Iceberg kollekcióját.


Már az Iceberg márkaboltok belseje és több kilométernyi reklámfelület is ki van tapétázva a 2008-as tavaszi prêt-à-porter kollekció reklámkampányának fotóival .

Az Iceberg olasz divatmárka szemüveget, órát, gyermekruhát, illetve férfi és női kollekciókat is forgalmaz. Milánói székhelyükön kívül bemutató üzleteiket a világ több divatfővárosában megtalálhatjuk, munkáik lassan egy évszázada széles körben elismertek, így Mischa Barton különösen örül annak, hogy a márka igazgatói elégedettek vele és elkötelezettek iránta.

Mischa, akit nemrég illegális narkotikumok birtoklásáért és ittas vezetésért kísértek be egy rendőrörsre, múlt évben már többször felbukkant az Iceberg divatbemutatóin és a téli kampányuk arcaként is. A színésznő külseje inspirálta és új irányba mozdította az Iceberg kreatív igazgatójának 2008-as terveit, ami azon is egyértelműen látható, hogy az idei kampányok stílusa jelentősen eltér az eddig megszokottól.

Ajánljuk még:
h3. Az Iceberg adatlapja és hazai üzletei



Kapcsolódó márkák: Iceberg

Kapcsolódó üzletek: Pancaldi - Premier Outlets


Ajánljuk még

Szokatlan arcot választott Balenciaga