Új üzletek nyíltak az Allee-ban!

Frissítve: 2011. szept. 12., 15:19 | Megtekintve: 4555

Két újdonságról számolhatunk be Budán. Az Attitude shop a világszínvonalú kézműves minőséget garantálja, a Triumph fehérneműk a diszkrét eleganciát biztosítják.


Varázslatos és értékes termékeket ígérnek az Allee Bevásárlóközpont látogatóinak az elmúlt időszakban megnyílt új üzletek, melyeket minden divatbolondnak meg kell látogatnia.

A gyönyörű ruhák és fantasztikus fehérneműk mellé új kávé és sütemény választékot is mutatunk.

Attitude, kézműves ruhák


Az Attitude egy új divatmárka nőknek, amely a világszínvonalú kézműves minőséget hozza elérhető közelségbe, hiányt pótolva így a méregdrága luxusmárkák és a közepes minőségű tömegcikkek között.

Az Attitude olyan nők számára készít kisszériás kollekciókat, akiknek fontos a nőiesség és a klasszikus, időtlen elegancia, legyen szó akár mindennapi viseletről, akár egy fontos üzleti tárgyalásról. Kellemes környezetben várják a vásárlókat az Allee I. emeletén, az Attitude shopban.

Triumph, elegáns fehérneműk

A modern design és a kimagasló minőségi elvárások jellemzi a Triumph új üzletét. A cég termékeit kizárólag magas technológiájú, környezetbarát, energiatakarékos gépeken állítják elő, a legmodernebb, környezetkímélő alapanyagokból. A vállalat maga tervezi, gyártja és forgalmazza a Triumph, sloggi, Valisére és HOM márkákat.

Megtalálható az új üzletben a Triumph 2011-es évi forradalmi újítása, a „Shape Sensation”. Az érzékien alakformáló kollekció esztétikusan formálja a női idomok természetes vonalát, mely ősztől már megvásárolható az Allee-ban is.

…és egy kis kávé a vásárláshoz

A Coffeeshop Company szintén most első budai kávézóját nyitotta meg itt. Különleges kávék, forró teák, hideg italok, no meg bagel, donut, muffin és sajttorta várja a betérő vásárlót, persze aki siet, az a „take away” verziót is kérheti.



Kapcsolódó márkák: Attitude, Triumph


Ajánljuk még


Kommentek

Judit – 2011. szept. 16., 15:19

Mi is ezért szeretünk ide járni, mindig vannak kedvezmények, akciók, nem úgy néz ki mint az átlagos magyar plázák, tök jó design-os. Én legtöbbször ebédelni ugrok ki ide, a Főzelékfaló a kedvenc, most ott is akció van. :) Meg mozizni is járunk ide, meg beülni beszélgetni barátokkal.


Szilvi – 2011. szept. 16., 15:11

Hűű Triumph-ot szeretjük! :)
Én is sűrűn járok ide, heti 3x legalább, barátnőkkel.
Suliból hazafele pont útba esik. Most vannak pont tök jó sulikezdési kedvezmények, pl a Mayo Chix-ben sikerült nagyon jó áron felsőket vennem. :)


Kitty – 2011. szept. 16., 14:50

Szeretek az Allee-ba járni, közel lakom hozzá, nem ártott a Móricz Zsigmond tér környékére egy ilyen bevásárlóközpont mozival, jó sok üzlettel. :) Kedvenc üzleteim szerencsére megtalálhatóak itt, pl Zara, Mango, pull&bear..


Nem lehet kommentelni.