Mayo Chix, Sugarbird, Devergo rajongók, nyerjetek az Avantgard Fashionnel!

Frissítve: 2011. okt. 17., 04:00 | Megtekintve: 5136

Örülnél egy jó meleg és trendi pulcsinak a Mayo Chix, Sugarbird vagy a Devergo kollekciójából? Ismerd meg az Avantgard Fashion webáruház téli kínálatát, játssz velük és nyerj!

A téli hideg közeledtével fel kell frissítened ruhatárad a legújabb trendek szerint. Ám a meleg darabokra nem is kell sokat költened, ha te leszel az egyik szerencsés, aki az Avantgard Fashion játékán lehetőséget nyer igazán csajos és trendi cuccokat kedvezményesen venni.

Avantgard Fashion – jó, hogy itt vagy!

Bár az ultra csajos, fiatalos stílust képviseli, az Avantgard Fashion már 10 éves tapasztalatra tekint vissza a divat terén. Olyan márkák ruháit és kiegészítőit találjuk náluk, mint a Devergo, Amnesia, Mayo Chix, Sugarbird, Keyo Paris, Magenta, Mustang, S.Oliver és mások (férfit és nőit egyaránt).

A termékek 100%-ig eredetiek, a kínálat szinte naponta frissül, a lelkes kis csapat pedig szívén viseli az üzlet sorsát, így mindenkinél jobban értenek a fiatalok aktuális trendjeihez, az egyéni igények kedves, profi kiszolgálásához.

Lájkolj, játssz, nyerj és vásárolj!

Hogyan játszhatsz a nyereményjátékon? Csak gyere és légy rajongója az Avantgard Fashion oldalának a Facebookon! Ennyire egyszerű beszállnod a nyereményre esélyesek körébe, mindössze az oldalon található Tetszik/Like gombot kell megnyomnod és rajongóvá válnod, illetve linkeld be az üzenőfalra, hogy neked melyik a kedvenc darabod a shop kínálatából!

Aki pedig rajongó itt, az oldalon, az automatikusan részt vesz minden héten szerdán egy sorsoláson, ahol lehet, hogy ő lesz az aktuális nyertes. A nyeremény: 30% engedményt a kiválasztott ruhák árából, ami 5000 Ft-os vásárlás felett érvényes.

Következő sorsolás: 2011. október 26., szerda

Az aktuális nyerteseket az Avantgard Fashion Webáruház Facebook oldalán, valamint a www.avantgardfashion.hu oldalon a Hírek menüpont alatt találjátok. A játék részleteiről, feltételeiről szintén a Hírek menüpont alatt tájékozódhattok.

Lájkold az Avantgard Fashion-t a Facebookon, légy te a heti nyertes és vásárolj be szuper márkák cuccaiból a szezonra!



Kapcsolódó üzletek: Avantgard Fashion Webáruház

Ajánljuk még


Kommentek

Nem lehet kommentelni.