Programajánló: Fashion Video Festival 2011

Frissítve: 2011. nov. 23., 10:51 | Megtekintve: 1387

Power, power, power! Ez a jelszava az idei Fashion Video Festival rendezvénynek. Ha érdekelnek a nemzetközi divat rövidfilmek, november 22 és 26. között az Erzsébet téri Design Terminálban a helyed!


November 22 és 26. között, immáron másodszor kerül megrendezésre az egyik legrangosabb hazai divatesemény, a Fashion Video Festival.

A több művészeti ágon és médiumon átívelő komplex eseménysorozat egy héten keresztül kínál látnivalókat, szakmai kerekasztal beszélgetéseket és konferencia előadásokat. A szervezők minden érdeklődőt várnak a programokra!

Fashion Video Festival 2011

A nov. 22. és 23-án levetített versenyblokkokat mindkét napon inspirációs vetítések zárják, ahol a ’80-as, ’90-es évek hazai filmművészetének olyan kultikus alkotásait vetítik majd, amilyen az Eszkimó asszony fázik, a Holnap érdeklődés hiányában elmarad, vagy a Diorissimo.

A versenyprogram mellett a FVF november 24-én Japán jótékonysági napot tart. Az aznapi jegybevétel jelentős részét a Japán természeti katasztrófák által sújtottak megsegítésére utalják.

A fesztivál szakmai napja, a november 25-re szerezett Education Day, ahol modell generációk közötti kerekasztal beszélgetés mellett a fesztivál mottóját adó PowerPowerPower! tematikán belül konferencia előadások hangoznak el az erő, a nőiség, és a divatreprezentáció viszonyában.

A november 26-i ünnepélyes Díjátadó Gála előtt még egyszer megtekinthetőek lesznek a döntőbe jutott alkotások, amelyek közül a nemzetközi és hazai szakmai zsűri este 21 órától nevezi meg a nyerteseket.

A Fashion Video Festival-ra heti és napijegyek kaphatóak a helyszínen. A szervezők minden érdeklődőt szívesen látnak november 22 és 26. között az Erzsébet téri Design Terminálban!

A teljes program itt található meg.



Ajánljuk még