Hódít a Candy Star - Ismerd meg és nyerj!

Frissítve: 2012. febr. 17., 11:15 | Megtekintve: 3538

Berobbant a köztudatba az izgalmas Candy Star márka, méghozzá egy elképesztően szexi divatbemutatóval. Ismerd meg te is az új őrületet és nyerj magadnak cipőzoknit!

Valentin-napi felső és fehérnemű kollekciójának megünnepléseként a Candy Star egy nagyon provokatív és fergeteges fogadtatású bemutatót szervezett Kis Hegedüs Réka vezényletével a Symbolban, ahol híres és gyönyörű modellek vonultak fel. A szexis ruhadarabok mellett az egyedi cipőzoknik szerelmes kollekciója is megjelent a kifutón.

Mi a Candy Star és a cipőzokni?

A Candy Star által készített cipőzoknit a lábbelid hátsó részére kell húzni, akár egy kis ruhát, amitől cipőd egész stílusa és megjelenése megváltozik. Feldobhatod vele sima, megunt darabjaidat – és ahogy váltogatod a zoknikat, mindig egy “új” cipőt kapsz!

A Candy Star idén már csodás fehérneműket és felsőket is kínál. Valentin napra a legtöbb szerelmes nő izgalmas fehérneművel, és a hozzá illő magassarkúval készül – az új kollekciók ennek szellemében készültek.

A legszexisebb Candy bemutató

A február 11.-én rendezett Candy Star Show alatt olyan díjnyertes szépségeken csodálhatták meg a nézők az egyedi darabokat, mint Bertók Maja (Miss Hungary 2011), Kocsis Alexandra (Miss Plastic 2010) vagy Kaló Jennifer (Miss Earth Hungary 2010).

A kifutón a szexiruhak.hu jelmezei is felvonultak, miközben a cipőzoknikat díszes tálcán kínálták fel csinos modellfiúk, a hölgyek pedig bemutatták a fehérnemű kollekció teljes arzenálját.

A különleges eseményre még a hírességek is kíváncsiak voltak, a backstage-ben többek közt Herczeg Zoltán designer és Erdőhegyi Brigitta énekesnő is feltűnt, az est csúcsán pedig a Hooligans adott koncertet a jelenlévőknek.

Csatlakozz és nyerj!

Ha ezek után máris meg akarod szerezni az egyik különleges cipőzoknit, az teljesen érthető! Látogasd meg a Candy Star webshopját és rendelj – vagy játssz, hogy megnyerhess egy exkuzív, legújabb kollekciós ajándék zoknit.

Játssz! A teendőd egyszerű: Like-old/Tetszikeld a Candy Star Facebook oldalát itt, oszd meg ismerőseiddel és máris versenyben vagy a cipőzokniért!

Az oldal újonnan csatlakozott tagjai között egy Candy Star cipőzoknit sorsolnak majd ki a márka tulajdonosai a Valentin-napi kollekcióból február végén. Ne maradj le róla, hiszen az igazán szexis lányoknak minden nap a szerelmesek napja!

A játék (like-olás) időtartama: 2012. február 17-től február 28.

Sorsolás: 2012. február 29.

A nyertest a Candy Star Facebook oldalán teszik közzé február 29-én, úgyhogy figyeljétek a márka üzenőfalát ezen a napon!


Ajánljuk még