Anna Dello Russo szenzációs kiegészítői a H&M-ben

Frissítve: 2012. máj. 3., 11:23 | Megtekintve: 3054

Anna Dello Russo, a blogszféra bálványa, akinek összeállításait divatfotósok és bloggerek vég nélkül dokumentálják és publikálják a világhálón, most a H&M számára készített speciális kiegészítő-kollekciót.


Az ellenállhatatlanul fényűző, gazdagon díszített és játékos termékválaszték Dello Russo ornamentikus ízlését fejezi ki. A bizsukból, napszemüvegekből, cipőkből, táskákból és egy bőröndből álló kollekció 2012 október 4-től lesz kapható a világ kb. 140 üzletében és online.

– Nagyon izgalmasnak találom ezt az együttműködést – mondja Anna Dello Russo – mivel ez az első alkalom, hogy a H&M speciális projektjében részt vesz egy Fashion Director. Ez a divat fejlődésének jele, és egyszerre érzem magam feldobva és megtisztelve, hogy engem választottak ki az események vezetésére.

A híres fotós, Helmut Newton által köztudottan ,,divatmániásnak” nevezett Anna Dello Russo egyike napjaink divatvezéreinek. Tévedhetetlen szemmel formálta mai divatszemléletünket a Vogue Italia magazinnál végzett úttörő munkájával. A jelenleg a Vogue Nippon magazinnál ,,Fashion Director at Large” (általános divatigazgató) és kreatív tanácsadói pozícióban dolgozó Dello Russo a divatbloggerek kedvence, mivel szeret nekik extravagáns összeállításokkal, és számtalan egyedi variációval kedveskedni a nemzetközi divathetek idején.



Kapcsolódó márkák: H&M


Ajánljuk még

Luxus bulizós cuccok ősztől a H&M-nél

A legújabb darabok a H&M-nél

Lopott pillantás a 2008-as tavaszi biodivatra