Készülj fel a Valentin napi meztelenkedésre!

Frissítve: 2008. febr. 8., 13:10 | Megtekintve: 4052

5 egyszerű lépés biztosítja, hogy Valentin nap hosszú éjszakáját magabiztosan és szexisen várd, szégyenlősség és aggodalmak nélkül.


Ha te magad sem vagy kibékülve pucér idomaiddal, hogyan tudnál csábító vadmacskává változni Valentin nap éjszakáján? Pedig a legtöbb nő még otthona magányában is képtelen feszengés nélkül meztelenkedni. Íme néhány tipp, amivel lehengerlően magabiztos lehetsz a szerelmesek napján:

1, Az egészség a jó közérzet alapkövetelménye. Testmozgás, megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása és a helyes bőrápolás elengedhetetlen ahhoz, hogy jó barátságba kerülj saját testeddel, és mindent megtegyél a vonzó külső érdekében.

2, Az ápoltság környezeted és saját magad számára is fontos ahhoz, hogy vonzó és kiegyensúlyozott légy. A testszőrzeted karbantartása, hajad állaga és a frizurád, a napsütötte barnaság, kicsinosított körmök – minden apró részletre figyelj oda, és még jóval az áhított éjszaka előtt tedd rendbe a problémás területeket.

3, A helyszín felkészítése is döntő fontosságú. A fényforrások inkább hátad mögött legyenek, semmint a fejed felett, így előnyösebben kihangsúlyozod körvonalaidat. Némi hangulatos gyertyafény romantikus atmoszférájában könnyen fel lehet oldódni.

4, Viselkedj természetesen, ne szorongj, sose húzd be görcsösen a hasad! Inkább egyenesítsd ki a gerinced és kissé húzd hátra a vállad, nézz mélyen a partnered szemébe. Legfőképp pedig eszedbe ne jusson zsírpárnáidon vagy egyéb hibáidon agyalni a kritikus pillanatokban!

5, Használj játékos kiegészítőket, próbálj elvonatkoztatni a sokat látott, szexis fehérneműktől, és inkább találd ki saját magad, mivel tehetnéd izgalmasabbá megjelenésedet azon a bizonyos éjszakán.

== ==

Ajánljuk még :
h3. Fehérneműk a piactéren



Ajánljuk még

Meglepő titkok egy modell életéből

Ezt hordtuk 80 éve

"Ujjdeszkás" kisfilm, egy lenyűgöző ötlet

Taylor Momsen az új Galliano parfüm arcaként