Végre itt a síkesztyű okostelefonokhoz!

Frissítve: 2013. jan. 7., 08:49 | Megtekintve: 9519

Hiánypótló újdonság az olyan, síeléshez tervezett kesztyű, melyet levétel nélkül is használhatunk az okostelefonokon lévő sportprogramok, térképek kezeléséhez, vagy hívások, SMS-ek fogadásához.


A téli sportok szerelmeseit 2013-ban máris egy jó hírrel üdvözöljük! A Helly Hansen két vadonatúj kesztyűt mutat be, melyek az On Tip okostelefon technológiát hasznosítják, így lehetővé teszik a hívások felvételét az okostelefonunkon, vagy hogy hójelentést küldjünk a barátainknak anélkül, hogy ehhez ki kellene tennünk a kezünket a dermesztő hidegnek.

A 2012-13-as téli szezonra a Helly Hansen kihozza a gyönyörű kidolgozású Enigma Ski Glove síkesztyűket. Ezek az On Tip™ okostelefon technológiát hasznosítják, a kesztyűk bőr tenyérrésze biztosabb fogást garantál, míg a PrimaLoft® szigetelés és csuklóvédő melegen tartja a kézfejeket.

A Helly Hansen ezzel teszi teljessé az okostelefonokhoz használható kesztyűk kínálatát, amely kiváló fazonú, általános használatra alkalmas téli kesztyűt jelent, és amely kiváló védelmet biztosít az időjárással szemben, emellett nagy mozgási szabadságot nyújt.



Kapcsolódó márkák: Helly Hansen


Ajánljuk még