Itt a tavasz legjobb része, az új Nü by staff kollekció

Frissítve: 2013. márc. 12., 09:42 | Megtekintve: 37502

Megérkeztek az első képek a Nü by staff tavaszi kollekciójáról - és az új darabok hamarosan a Király utcában is felbukkannak! Láttad már, milyen csodákat tartogat számodra a Brandshop idén tavasszal?

A dán Nü by staff márka egyedülálló kollekciói mindig elkápráztatnak minket, de a 2013 tavaszára tervezett darabok minden eddiginél jobban kellenének a szekrényünkbe. Nagy szerencse, hogy a Brandshop24 üzletének köszönhetően tényleg haza is vihetjük őket!

Kizárólag a Brandshop24 Király utcai üzletében jelennek meg a Nü by staff újdonságai, így érdemes sietve ellátogatnod hozzájuk. Számtalan minőségi, nemzetközi márka képviselteti magát az üzlet polcain, ezért mindig szeretünk betérni oda – de a figyelem most mindenképp a Nü by staff vadiúj tavaszi holmijaira irányul, melyek hamarosan megérkeznek az üzletbe.

Ha jártál már a Brandshop Király utcai üzletében, akkor nem kell bemutatnunk neked az óriási kínálatot, amit tovább színesítenek az új tavaszi darabok!

Ha pedig még nem tetted, csatlakozz a Brandshop Facebook oldalához ahol mindig épp a legújabb híreket, akciókat, újdonságokat és a bolt életének fontos momentumait ismerheted meg.

Irány a Király utca 43-45. alatti Brandshop márkabolt, még mielőtt elkapkodják előled a legjobb Nü by staff darabokat!



Kapcsolódó márkák: Nü by staff

Kapcsolódó üzletek: BrandShop - Budapest, VII. kerület

Ajánljuk még

Lenyűgöző Nü by staff tavaszi kollekció a Váci utcában

Hihetetlen árukészlet és egy új márka a Brandshopban

Őszi ruhatárfrissítés a Brandshoppal!

Desigual új tavaszi-nyári kollekció már a Brandshopnál!

Exkluzív info: Amit csak a Brandshopban találsz meg!