Kezdd a nyári bevásárlást a Brandshopnál!

Frissítve: 2013. jún. 16., 11:53 | Megtekintve: 84322

Tudtad, hogy a Király utcában van egy üzlet, ahol tuti márkás darabokat lehet beszerezni, nagyon kedvező árakon? És azt, hogy kizárólag náluk kapható a különleges Nü by staff női divatmárka?


A Brandshop egy nemrég teljesen megújult, egyedi márkás ruhákat árusító bolt, ahol bármikor érdemes körülnézni. Innen nem távozhatsz üres kézzel, és ami ugyanolyan fontos, üres pénztárcával sem - hiszen itt mindig nagy kedvezményekkel vásárolhatsz!


Az üzlet telis-tele van nemzetközi, minőségi cuccokkal, amik a stílusos és eredeti, dán Nü by staff márka kollekcióiból kerülnek ki. Mi most a kedvezményes tavaszi kollekcióból adunk némi ízelítőt, ami egyszerűen kihagyhatatlan árakon lehet a tiéd... Hogy mennyi is pontosan a kedvezmény?

Az üzletben megtalálható szinte a teljes Nü by staff tavaszi kollekció, amiket most akár 20% kedvezménnyel vihetsz haza. Sőt, egyes Nü termékeket akár 50-60%-kal olcsóbban is magadénak tudhatsz! Miért vásárolnál máshol?

Ráadásul itt még a férfi darabok közt is találsz olyat, ami otthagyhatatlan. Az üzlet kizárólag a legjobb dán márkákat forgalmazza, mint például a Selected, Minimum, Blend vagy a Jack & Jones, így a pasiknak is érdemes ellátogatni a Brandshopba.

Aki pedig ebben a forróságban jobban vágyik a hűvös szoba kényelmére, mint az üzletben nézelődésre, annak még mindig ott van lehetőségként a webshop, ami teljesen egyedi, amerikai márkákat felvonultató kínálatával mindig tartogat egy-két meglepetés darabot.

Nézzétek meg tehát a tavaszi kollekció képeit, aztán irány a belvárosi Király utca 43-45. szám alatti Brandshop üzlet!

Még egy ötlet: ne felejts el csatlakozni a Brandshop Facebook oldalához, hogy sose maradj le semmilyen fontos információról a márkával, az akciókkal kapcsolatban!



Kapcsolódó márkák: Nü by staff

Kapcsolódó üzletek: BrandShop - Budapest, VII. kerület


Ajánljuk még

Desigual új tavaszi-nyári kollekció már a Brandshopnál!

Exkluzív info: Amit csak a Brandshopban találsz meg!