Megérkezett a Levi's karácsonyi kollekciója

Frissítve: 2013. nov. 6., 10:13 | Megtekintve: 118437

Vége a várakozásnak, itt az idő, hogy a telet ikonikus darabjainkban köszöntsük, amelyet a Levi's újragondolt az ünnepi kíváncsiság és a rafinált melegség jegyében.


Öltözz fel és ajándékozz idén a Levi’s 2013-as ünnepi kollekciójában! Gyapjú rétegek és kötött anyagok keverednek klasszikus farmerrel és kortárs kézműves részletekkel – összességében sokoldalú, ám meglepő fordulatokat tartalmazó kollekciót alkotva.


Női kollekció:

Kicsit rockos, kicsit kifinomult, a Levi’s® ünnepi női kollekciója a drágakő csillogásának, a fémeknek, a rátéteknek és a kasmír mintáknak fúzióját ajánlja, amely egyensúlyt alkot az eleganciával.

Kezdd a szezont klasszikus szabású, királyi nyomatos, nyers és finom textúrák egyvelegével, amit egy kis techno ragyogás dob fel! Az eredmény a kézműves részletek és a kortárs csábítás házassága.

Férfi kollekció:

A szezon Levi’s Ünnepi Férfi kollekciója az elegáns stílus egyszerűbb formáját kínálja, egy sor bevált klasszikussal. Ikonikus és sokszínű stílusunkat újraálmodtuk modern kíváncsisággal fűszerezve, így ünnepi és klasszikus darabokat alkottunk a réteges öltözködés jegyében, a télire elengedhetetlen meleggel átitatva. Új anyagokat, kontrasztos textúrákat, tradicionális nyomatokat és klasszikus szabást kombináltuk kortárs kézműves részletekkel.



Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még