Utcabálon mutatták be az Isabel Marant pour H&M kollekciót

Frissítve: 2013. nov. 10., 10:28 | Megtekintve: 118690

Többek közt Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey és Olga Kurylenko is jelen volt Párizsban, ahol az Isabel Marant pour H&M kollekció filmdíszletek között került bemutatásra. November 14-től világszerte kapható lesz.


Az Isabel karrierjének legjelentősebb darabjait tartalmazó kollekció a mozik világát idéző stílusban került bemutatásra képekkel, videoklipekkel, és az utcáról behívott modellekkel, így érzékeltetve Isabel Marant világát. Mivel a tervező stílusának alapvető eleme a város, Párizs magától értetődő választásnak tűnt annak megünneplésére, hogy a kollekció november 14-től kapható mintegy 250 üzletben és online.


"Remek dolognak tartom, hogy egy olyan tervező, aki csúcsminőségű ruhákat készít, olyan együttműködést csináljon, ami még több ember számára elérhető. A darabok elképesztőek, és kívánatosak. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg ember fog a sorban állni november 14-én" - nyilatkozta January Jones.

Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója elmondta: "A bemutató optimista és valóságszerű volt, tükrözte Isabel Marant tehetségét, amellyel a városi kifinomultságot bohém elemekkel ötvözi. Azt hiszem, a nők, férfiak és tinédzserek számára tervezett kollekciók tükrözik Isabel világát, és remélem, vásárlóink is olyan izgatottak a kollekció miatt, mint mi vagyunk.”



Kapcsolódó márkák: H&M


Ajánljuk még