Forró ékszerek melengetnek télen: itt a VEZUVIO

Frissítve: 2013. dec. 3., 10:12 | Megtekintve: 113180

A hang’on’you új, téli kollekciójának gyökerei a perzselő, olasz nyárba nyúlnak vissza, hogy a havazás közepette elhozzák neked egy vulkán forróságát és világokat megdöntő erejét.


A VEZUVIO fantázianevű téli kollekciót rendhagyó módon az azúrkék tenger, az aranyló napsütés, és egy néhai természetfeletti óriás, a Vezúv mára kopár kürtőjének feledhetetlen élménye ihlette.


Perzselő ékszerek: hang’on’you

Besnyői Rita, a hang’on’you ékszerek tervezője először építészként végzett, csak később kezdett egyedi és személyes tárgyak készítésével foglalkozni. Szívesen használ merőben szokatlan anyagokat, anyagpárosításokat, a nemesfémeket akár betonnal, selyemmel vagy papírral is kombinálja, folyton kísérletez, kérdez, az anyagok és saját határait feszegeti. Kollekciói a letisztult vonalakon át a legérzelmesebb, mozgalmas darabokig ívelnek, de mindig valami különlegeset mutatnak.

Új téli kollekciója, a VEZUVIO gyökerei még a perzselő nyárba nyúlnak vissza, egy dél-olaszországi nyaralásig. A római civilizációk kultúrája, formavilága, a súlyos paloták kőpadlói, az azúrkék tenger és az aranyló napsütés, egy néhai természetfeletti óriás, a Vezúv mára kopár kürtője feledhetetlen élményt nyújtottak, mély benyomást tettek.

A hazatérés és visszavágyás végül egy pontba sűrítette az élményeket, hogy onnan lávaként előtörve öltsenek testet, mint ékszerek, személyes tárgyak, maradandó emlékfoszlányok.

A VEZUVIO kollekció ékszerei könnyed, igazán mai átiratai letűnt koroknak, világokat megdöntő erőknek. Velük lazán nyakadba veheted az egész világot, mégis könnyebbnek érzed majd magad!

Hol találod meg?

Luca napján, december 13-án egész napos forralt borozással egybekötött akciók keretében veheted meg őket itt: http://ekezetgaleria.hu/contact.html

Nézd meg a többi hang’on’you kollekciót is: http://www.hangonyou.hu/

Aktualitások és még több egyedi darab a Facebookon: https://www.facebook.com/hangonyoujewellery



Ajánljuk még