Jackie Onassis csak ezt viselné

Frissítve: 2008. márc. 25., 17:15 | Megtekintve: 3041

A furcsa minták és a retro stílus szerelmeseit örvendezteti meg a H&M idén áprilisban ezzel a régóta várt, színpompás, egyedi kollekcióval.


Már hírt adtunk a H&M és a finn textilgyártó Marimekko közös kollekciójáról, mikor az még csak zsenge bimbó volt a retro rajongó tervezők asztalán, de most végre eljött a várva várt pillanat, amikor teljes pompájában csodálhatjuk meg az elkészült darabokat.

A H&M vitamininjekcióként jellemzett, 2008-as tavaszi kollekciójában a pink, narancs, piros, türkiz és egyéb élénk színek, a jellegzetesen múltidéző minták dominálnak. A fürdőruhák, kendők, nadrágok, pólók, kalapok és ékszerek árait a két vállalat közös megegyezéssel alacsonyan tartja, így az egyrészes fürdőruhák 35, a nyári ruhák pedig 50 dollárba kerülnek majd. A teljes kollekció hamarosan felkerül a H&M hivatalos oldalára.

A Marimekko 1960-ban tett szert nyilvános elismertségére, mikor a kampánykörutak alkalmával John F. Kennedy felesége, Jackie Onassis mindenhol az ő tarka-barka ruháikat viselve jelent meg. A finn cég azóta is szorgalmasan próbálja életben tartani az 50-es és 70-es évek közötti időszak trendejeit. Választékukat kibővítve már háztartási és lakberendezési kellékeket, divat- és otthoni kiegészítőket is terveznek.

Bár a Marimekko saját ruhakollekciókkal is rendelkezik – a női, férfi és gyermek kategóriák mellett helyet kapnak az általuk klasszikusnak nevezett, különös és formabontó darabok is – elsősorban egyedi mintás szövetválasztékuk vonzza vásárlóikat. Új H&M kollekciójuk április 10-én kerül világszerte a polcokra, és azt remélik, most nevük ismét a köztudatba kerül.

Ajánljuk még:
h3. H&M a piactéren



Kapcsolódó márkák: H&M


Ajánljuk még

Április 23-tól fergeteges limitált kollekció a H&M-ben

Párizsi divat karácsonykor a H&M-ben

Lanvin luxus H&M árakon, novemberben a boltokban

Karácsony Versacéban, de H&M árakon!

Akciófigyelő: Kabátokra -5000 Ft a H&M-ben

A Marimekko és a H&M szerelemgyermeke

Luxus bulizós cuccok ősztől a H&M-nél

Versace ruhák ősszel a H&M-nél!

Élőben mutatkozik be a H&M új vonala, a H&M Studio

Bő ruhát és hárembugyogót hordunk tavasszal