A lázadás antológiája

Frissítve: 2007. nov. 1., 07:01 | Megtekintve: 1604

18 hónapnyi közös munka eredményeképp kerülnek most boltokba Sienna és Savannah Miller új divatmárkája, a Twenty8Twelve legelső darabjai.


„A lázadás antológiája” fantázianevet viselő őszi-téli kollekció inspirációját a 19. századi francia parasztságtól kezdve, a 70-es évek rock and roll korszakáig bezáróan számtalan stílus és ország adta. Egyes darabokon a tervezőkhöz közel álló versek és üzenetek lesznek elrejtve, akik szeretnének „vintage hangulatú, mégis modern kisugárzású” kollekciókat alkotni az elkövetkező években.

S. Miller

Az egész világ szeme láttára lebukó Jude Law megcsalt kedveseként megismert hollywoodi színésznő és divatikon Sienna Miller nem most kezdett ruhákkal foglalkozni. Az elismert divattervezőként dolgozó Savannah már régebben is sokat adott nővére véleményére saját munkájában, így nem esett nehezükre együtt alkotni. A Twenty8Twelve márkát – melynek jelentése december 28, vagyis Sienna születésnapja – Carlos Ortega divatmogul hívta életre, és tervei szerint minden új kollekciót más művész neve fémjelez majd.

A lázadás antológiájának alkotósegédje, a sokoldalú művész és divattervező David Cooper lesz a márkaboltok belsőépítésze is, melyekből a tervek szerint hamarosan több is nyílik majd világszerte.



Kapcsolódó márkák: Twenty8Twelve


Ajánljuk még

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Óda Evelynhez és a 19. századhoz

Nü by staff Luxury - extrém karácsonyi kollekció

2in1 - A magyar divatmárka, ami külföldi is lehetne

Penelope Cruz ruhái a szekrényedben

A Marimekko és a H&M szerelemgyermeke

Új hazai divatmárka a Magenta tervezőasztaláról

Pimkie, a modern városi életérzés

Cortefiel, új divatmárka Magyarországon