Megnyílt az első Adidas Originals bolt Magyarországon

Frissítve: 2008. dec. 2., 15:51 | Megtekintve: 24477

December 1-én az Andrássy út 37. alatt megnyílt az első Adidas Originals bolt, mely kizárólag utcai viseletre szánt termékekkel és egyedülálló üzletbelsővel várja vásárlóit.


Nem véletlen, hogy az Adidas is a nagy divatmárkák által kedvelt Andrássy utat választotta új üzletének helyszínéül, hiszen a boltban nem csak a „hagyományos” 3-csíkos termékeket találhatják meg a vásárlók, hanem az Adidas örökségéből építkező modern, trendi utcai darabokat is.

A közel 150 m² eladóterű üzletben minden adidas Originals rajongó megtalálhatja vágyai tárgyát. A hip-hop női rajongóit a Missy Elliott kollekció hozza lázba, az adidas Originals Grün pedig a környezettudatos vásárlókat vonzza az üzletbe. A Craftmanship termékek Adi Dassler örökségét, az igazi kézzel készített termékek minőségét nyújtják. A Vanity-n korábban már beszámoltunk az üzlet igazi különlegességeiről, az Originals Denim by Diesel farmerekről, melyek a két jól ismert márka több évi termékfejlesztésének és együttműködésének gyümölcseként jöttek létre. Szintén egy együttműködés eredményei az adidas Originals Porsche Design cipők, melyek különleges ötvözetei a sportos és elegáns vonalvezetésnek. A képregény és mozirajongóknak a Hellboy cipő jelent igazi ínyencséget, melyet az emberformájú démon ihletett.

Ráadásul nem csak hazánkban, de nemzetközi viszonylatban is különlegesség az üzlet belső kialakítása, hiszen az úgynevezett „atelier” bolti koncepcióval Európa szerte csak néhány Adidas Originals üzlet büszkélkedhet.

Érdemes tehát ellátogatnod az Andrássy út 37. alatt található üzletbe, ha hétköznapokon is viselhető, csinos összeállításokra és igazi adidas Originals minőségre vágysz!

Az ünnepélyes megnyitóról és az ott jelenlévő sztárokról készült fényképeket a cikk folytatásában láthatjátok.



Kapcsolódó márkák: Adidas Originals

Kapcsolódó üzletek: Adidas Originals - Budapest, VI. kerület


Ajánljuk még


Kommentek

H.Judit – 2010. jún. 2., 23:48

Sziasztok. Mivel annyira szeretem az Adidas-t mint márkát, illetve az életem részévé vált saját bőrömöön is található egy Adidas Originals jel (Adidas virág). ha gondoljátom majd képet is tudok mutatni. :) Sok sikert a bolthoz :) Üdv.: Judit