Az év bulija sztárokkal és a Retro Jeans-szel

Frissítve: 2009. márc. 20., 17:26 | Megtekintve: 39825

Zimány Linda autót ajándékozott egy jóképű úriembernek? Milyen farmerben jár Debreceni Zita vagy Peller Mariann? Gianni a nőket csakis Retro Jeansben hóditja?


A Retro Jeans partiján jártunk a Playben, amely az év egyik legszuperebb bulija volt, igazi celeb kavalkáddal. 11 óra után érkeztek a sztárok: Peller Mariann, Sári Évi, Debreceni Zita, Katus Attila, Gianni és a többiek. A dekoráció, a fények, DJ. Hamvai zenéje mindenkit felpörgetett.

A színpadon először Zimány Linda átadta a Retro Jeans által kisorsolt MINI Coopert a szerencsés nyertesnek, Mancza Péternek. Csoknyay Zoltán, a Retro Jeans ügyvezetője elmondta, a nyereményjáték folytatódik, és az új Andrássy úti üzlet megnyitása után is szuper ajándékokkal állnak elő.

A Retro Jeans tavasztól új irányt diktál a divatban: Laura Pastrello olasz divattervező dinamikus, pörgős egyéni stílust hozott a márka életébe. Az új kollekciót a bulin már látta a nagyközönség is: fergeteges divat show-t mutatott be Karsai Zita és csapata.

És hogy milyen lesz az idén Retroban járni? A bulin mindenki rájött, hogy a Retroval jól jár, mert nem csak egy klassz farmert, felsőt vagy cipőt vesz, hanem álmai trendi autóját is megnyerheti.


Ajándékba csakis Retrot: Zimány Linda és Csoknyay Zoltán a MINI nyertesével: Mancza Péterrel és feleségével

A sármos olasz szakács

Gianni szerint egy pasinak mindig jól kell kinéznie. „Az öltözködésben is fontos a stílus, az olasz férfiak még szórakozni is csak a legjobb márkákban mennek. A Retro Jeansben azt kedvelem, hogy a szabadidő mellett még egy hivatalos tárgyalásra is felvehetem.”

Egy szőke, egy barna

Zimány Linda és Debreceni Zita – mindketten sok férfiolvasó szívét dobogtatják meg. Minden jól mutat rajtuk, amit viselnek. A Retro Jeans partiján megmutatták: farmerben és parti szerelésben is hódítanak.

Egy nemzetközi divatmárka új megjelenése

Csoknyay Zoltán ügyvezető igazgató elmondta, hamarosan új flagship store nyílik az Andrássy úton, és új olasz vezető tervező csatlakozott a Retro fiatal, dinamikus csapatához, Laura Pastrello személyében. „Idén első alkalommal került rá sor, hogy egy trendi autót sorsoltunk ki. A jövőben is újabb meglepetéseket tartogatunk vásárlóink számára”

A bulizó sztárokról készült további képeket a Folytatás gombra kattintva nézhetitek meg.


Zimány Linda, Henning Putzke a BMW ügyvezetője, valamint Csoknyay Zoltán a Retro Jeans International ügyvezető igazgatója


Nekünk fontos a jó forma: Sári Évi, Debreceni Zita és Karsai Zita.


A Retro Jeans arcai – Csoknyay Zoltán ügyvezető mellett Simon Ildikó menedzser, és ifjabb Csoknyay Zoltán


Peller Mariann és Szabó Patrícia a Cosmopolitan főszerkesztője


Henning Putzke a BMW ügyvezetője, Simon Ildikó a Retro Jeans International brand menedzsere ifj. Csoknyay Zoltánnal és Jobbágy Edinával, a kampányt lebonyolító ügynökség vezetőjével


Sportos pasik Retroban – Gianni és Csoknyay Zoltán


Minden pasi álma: egy férfi két nővel – Ganni nem tudott ellállni Debreceni Zitának és Sári Évinek


A Retro mindig jó ajándék, és még autót is nyerhetünk – mondja Csoknyay Zoltán, a Retro Jeans ügyvezetője. A képen Zimány Linda, Henning Putzkéval a BMW ügyvezetőjével, továbbá Manzca Péterrel, a Mini Cooper nyertesével és feleségével


A Retro mindig dinamikus – Karsai Zita: Retroban még a tánc is könnyebb


Retro Dance show Karsai Zita csapatával



Kapcsolódó márkák: Retro Jeans


Ajánljuk még


Kommentek

balogh ketrin – 2009. okt. 26., 11:44

sziasztok!
jok lettek a képek