Szivárványszínek és fergeteges divatshow

Frissítve: 2009. márc. 31., 13:43 | Megtekintve: 1654

Lélegzetelállító divatbemutatókkal és neves trendvezérek szakmai beszélgetésével vette kezdetét március 27-én a két hétvégén át tartó Arena Plaza Tavaszi Divathetek rendezvénysorozat.


Március 27-én, a divatbemutató premier felvezetéseként „Trendspotting válság idején” címmel Lakatos Márk stylist neves magyar trendvezérekkel beszélgetett az Arena Plaza divatszínpadán; vendégei Lilu, Szabó Patrícia, Réz András és Fabricius Gábor voltak. A nemzetközi divattrendek elemzésével a beszélgetés során feltérképezték a gazdasági világválság által okozott hatásokat.

A fergeteges, lélegzetelállítóan dinamikus divatbemutató során, amelyen az Arena Plaza 18 vezető divatmárkája jelent meg, bemutatkoztak az idei tavasz vezető stílusai: a harsány, túlzó színek, csíkos és pöttyös, kis- és nagymintás, tengerész és „dolce vita” hangulatot idéző ruhák.

A divatbemutató-sorozat heteiben, március 27. és április 11. között két nyereményjáték várja a vásárlókat az Arena Plazában. A vásárláshoz kötött játékban mozijegyeket és a divatbemutató márkáinak ruháival és kiegészítőivel teli ruhásszekrényt, az online játékban pedig Lakatos Márk stylist szakmai vezetésével az „Átváltoztatunk” komplett styling programban való részvételt lehet nyerni.

A divatbemutatóval és a nyereményjátékokkal kapcsolatban további információ a www.arenaplaza.hu/divathetek oldalon található.

A bemutatókon készült többi képet a cikk folytatásában nézhetitek meg.



Ajánljuk még

Levi's divatshow a Párisi udvarban

Tyra Clothing új kollekció és divatbemutató

Új magyar divatnapok: Budapest Essential Looks

Fashion Trend először

Sztár-túladagolás a Sugarbird kifutóján

Szexis nyuszilányok a kifutón!

A legkisebb is számít: F&F bemutató

B7 Fashion Night divatbemutató

Budapest Fashion Nights