Csápolj tetovált fürdőruciban!

Frissítve: 2009. ápr. 9., 15:34 | Megtekintve: 8790

Közeledik a jó idő és vele a szabadtéri koncertek... Mi megtaláltuk, hogy a kemény csajoknak miben érdemes az első sorban vadulni egy meleg nyáresti koncerten!


Itt a Vanity hasábjain megmutattuk már nektek, hogyan válhattok strandnyuszikká vagy szexi üzletasszonyokká a vízparton. Tetszetős darabok egytől-egyig, de aki a rockzenét szereti, talán valami vagányabbat keres – valami olyat, amire a nyári fesztiválokon vadulnak a hímneműek, és nem tűnik el a tömegben. Nem kell sokáig keresnie annak, aki ilyesmire vágyik: Ed Hardy a megoldás!

Ők az órától a sapkáig mindent készítenek, változatosabbnál változatosabb tetkós mintáikkal. És mint a cég honlapján olvasni, a fürdőrucikra rákerülő mintát is az igazi tetoválásokhoz hasonlóan viszik bele a minőségi olasz anyagba. Kell ennél több? Ha az igazi testfestésről lemondtál, és mondjuk megelégedtél egy köldökpiercinggel, azt is szépen láttatni engedi majd ez a mélyen hasított egyrészes darab. Ha Denise Richards-nak jó volt, neked is az lesz.

Persze igazán a rövidnacival kombinált kétrészes lesz idén is a nyerő a csajok közt a Szigeten, így a vad mintákkal tarkított bikinikből is érdemes válogatni. Britney Spears például annyira megkedvelt egy darabot, hogy nyaralása után még a táncpróbáira is ebben ment.

Tehát vigyázat, az Ed Hardy-mánia ragadós, és aki megszereti ezeket a mintákat, színeket, százat is begyűjthet belőlük! Ráadásul mindezekhez pompásan illenek a cég által készített pólók és táskák is, melyekből a Vanity divatkatalógusában is találsz néhányat. Ha megcsináltad magad számára a megfelelő összeállítást, már mehetsz is tombolni a kedvenc bandádra, vagy éppen pózolni motoros srácok mellé!

Vásárlási lehetőségek:

Ed Hardy Shop
All Access
Best Swimwear

Ajánljuk még:

A fürdőruha sorozat további részei



Kapcsolódó márkák: Ed Hardy


Ajánljuk még

Jól mutatna a hajad(on)? - Ed Hardy újdonságok

Britney Spears, mint divattervező

Fürdőruhadivat 2008

American Life most a Designer Outlettől!

Bread & Butter vásár és kiállítás

Itt még Heidi Klum is vásárolna

Carrie Bradshaw kedvence a Designer Outlet-ben!

Trendi vagy ciki? Halálfejes holmik


Kommentek

sztojka robert – 2010. máj. 17., 14:16

nagyon tutker ruhák énis rendelni szeretnék ruhát kossut utca34 kb