Április 23-tól fergeteges limitált kollekció a H&M-ben

Frissítve: 2009. ápr. 15., 19:14 | Megtekintve: 6219

Idén tavasszal Matthew Williamson különleges világába biztosít teljes betekintést a H&M, egy olyan női kollekción keresztül, amely tele van a londoni tervezőt híressé tévő vibrálással.


Április 23-tól a világ kb. 200 H&M üzletében – Magyarországon kizárólag a Vörösmarty téri üzletben – lesz kapható Williamson eklektikus nyomatok, életteli színek, valamint a világutazók divatja által inspirált ruhatára. A ruháktól a felsőkig, az overáloktól a rafináltan szabott ruhákig – ez a kollekció a 2009-es tavaszi divat összes kulcsfontosságú darabjával rendelkezik.

– Egy olyan erős városi kollekciót akartam létrehozni, amely a márka legfontosabb szimbólumait és formáit használja – mondja Matthew Williamson. – A rám jellemző stílus egyik legfontosabb aspektusa mindig is a szín volt. A kollekció hangulata egyszerre közönséges és különleges.

Matthew Williamson, a tervező.

Egy fémszínű zakót és buborékszoknyát például egy speciálisan a H&M számára tervezett zsakett anyagból szabtak, míg egy divatos flitteres, hosszú ujjú, ultrarövid ruhát szinte folyadékként úszó színkavalkádban nyomtattak. Williamson kedvelt pávamintás nyomata díszít egy többfunkciós dzsörzéruhát, míg ünnepi alkalmakra újraalkotta egyik legnépszerűbb darabját, egy gyöngyökkel kirakott kötényruhát, amelyet élénk tigrismintás pillangónyomattal díszített.

A kollekció Williamson és a H&M együttműködésének csak az első részét képezi. Május 14-től egy nyári kollekció is elérhető lesz, és első alkalommal kerül nyilvánosságra egy Williamson által a H&M számára tervezett férfi kollekció is.

Nézd meg a Matthew Williamson kollekciót a divatkatalógusban!


Matthew Williamson bemutatja a kollekciót



Kapcsolódó márkák: H&M

Kapcsolódó üzletek: H&M - Vörösmarty tér


Ajánljuk még

A Marimekko és a H&M szerelemgyermeke

Versace ruhák ősszel a H&M-nél!

Élőben mutatkozik be a H&M új vonala, a H&M Studio

A világ legjobban várt melltartói megérkeztek

Párizsi divat karácsonykor a H&M-ben

H&M x Balmain

Luxus bulizós cuccok ősztől a H&M-nél

Így készülnek Rykiel kötött ruhái

David Beckham fürdőnadrágjai a H&M-ben debütálnak