Kiegészítő dömpinggel vár az Ittierre!

Frissítve: 2009. ápr. 27., 15:59 | Megtekintve: 1672

Dolce & Gabbana, Cavalli és Versace - a te szívedet is megdobogtatják? Az Ittierre Designer Outlet-ben már számodra is elérhetőek a világmárkás termékek, hogy a rohamosan közeledő nyári napokat trendi designer ruhákban élvezhesd.


Első születésnapját ünnepli az Ittierre Designer Outlet, a világmárkás és designer termékek egyik budapesti lelőhelye. Az első mérföldkő átlépésével egyidőben az üzlet kínálata is bővült és átalakult, nem csak új márkák és az új tavaszi-nyári kollekció, de rengeteg kiegészítő is érkezett az outletbe.

Az Ittierre-ben most már például a nyárra épp aktuális napszemüveg kérdést is könnyen megoldhatod, csak azt kell eldöntened, hogy a Cavalli, Ferré és Dolce & Gabbana modellek közül melyik tetszik a legjobban.

Az új világmárkás fehérneműk és ékszerek ezentúl minden évszakban várnak majd az Ittierre-ben, az épp aktuális szezonra pedig fürdőruhát, szandált és papucsot biztosan találsz magadnak a kibővült kínálatban.

Ha esetleg már csak egy futurisztikus, extra divatos karóra hiányzik a gyűjteményedből, tetszeni fognak az új The One bináris órák. A nálunk még kevésbé ismert The One márkát egyedülálló designjának és időleolvasási rendszerének köszönhetően a világ egyik vezető divatóra gyártójaként tartják számon.

Az új tavaszi-nyári kollekció az üzletvezetők elmondása szerint minden eddiginél extrább darabokból áll – de erről inkább győződj meg személyesen az Alkotás úti Ittierre üzletben vagy a webshopban.

Az árukészlet továbbra is hetente frissül, de a teljesen egyedi darabok nem biztos, hogy sokáig maradnak a polcon, ezért – ahogy mindig hangsúlyozzuk – ha kinéztél magadnak valamit, nem érdemes sokáig hezitálnod.

Nézd meg az Ittierre termékeket a piactéren!



Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület, Ittierre Designer Outlet Webáruház


Ajánljuk még

"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben

A stílusnál nincs jobb ajándék!

Ahonnan LL Junior és más sztárok öltöznek

2 jó ok, hogy designer ruhákat hordj

Udvaribolond árért királyi designer öltözet!

Lépj be a designer mennyországba!

Akció! Megfizethető, egyedi designer ruhák

Vesd magad a nyárba designer cuccokban!