Bershka - így néz ki a legújabb generáció

Frissítve: 2007. nov. 16., 11:18 | Megtekintve: 18141

Mivel nemrég a Second Life virtuális világában is nyitott üzletet, a Bershka elmondhatja magáról, hogy ruhái minden dimenzióban sikeresek.


Elsősorban tiniket célzó, színpompás, merész és trendi, egy szezonra szóló darabokból áll kínálatuk. Az imázs része a márkaboltok belső elrendezése is, barátian hívogató terekkel, színes avant garde hangulattal, helyet adva akár nagy társaságoknak is az olvasásra vagy zenehallgatásra. A világ összesen 23 országában megtalálható 407 Bershka üzlet mindegyike közösségi csomópontot alkot.

Különleges hangsúlyt fektetnek arra, hogy a fiatal generációnak ne csak az ízléséhez, de a pénztárcájához is gond nélkül alkalmazkodjanak. Dinamikus pólók, modern farmerek, sportos és hétköznapi darabok alkotják a sokszor meglepően eklektikus, nagyvárosi kollekciókat, melyekhez tökéletes hátteret ad a boltokban nonstop szóló zene és a mozgalmas színvilág. Az árukészlet mindig követi az aktuális trendet és évszakot, hűen szemmel tartva a divatvilág pillanatnyi változásait és újonnan felbukkanó irányvonalait.

A Bershka egy komplett életérzés. 1998 áprilisában hozta létre a márkát a világ egyik legnagyobb divatcégének számító Inditex Group, melynek alapítója Spanyolország leggazdagabb embere, Amancio Ortega Gaona, aki a Zara, Oysho és Stradivarius tulajdonosa is.



Kapcsolódó márkák: Bershka

Kapcsolódó üzletek: Bershka - Arena Plaza


Ajánljuk még

Bershka - 2007 / ősz-tél kampány (making of)

A Bershka megérkezett, a Pull&Bear hamarosan jön az Árkádba

Bershka image képek - 2007 ősz/tél

Akciófigyelő: Promod, Bershka, Zara és mások

A Bershka legújabb kollekciója megérkezett

Máris szállingóznak az őszi trendek

Thomas Sabo, a varázsló

Magyar énekesnő lett a divatmárka új arca

A mindig friss Mango


Kommentek

Bernike – 2011. febr. 6., 12:24

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjj +o(


Kis Jánoshttp://www.bithorlo.hu– 2010. jan. 16., 20:49

sziasztok. azt szeretném tudni hogy ami az Aréna plázában a bershkában mennek zenék azokat honnan szerzik??? Sokat szoktam ott vásárolni és amik mennek zenék nagyon tetszenek és érdekelne mégis mint vagy hogy megy ez a zenei téma?