Pattanj bringára Springfield-ben!

Frissítve: 2009. jún. 18., 13:25 | Megtekintve: 2446

Ride my Bike! - erre buzdít az SPF egyik új kollekciójának neve, ami kifejezetten városi bicajosoknak készült. Újdonságok és őszi trendek a Springfieldtől.


A Springfield csodás férfi és női kollekciókkal rukkol elő a 2009/10-es őszi-téli szezonban, a kampány képeinek pedig Javier Pla fotós munkája kölcsönöz különleges fényt. Lássuk, mit hoz nekünk a Springfield az őszi szezonban!

SPF Man

Az SPF kollekciókat most is a mindennapok inspirálták – a környezetvédelemből, a városi életből, szabadtéri programokból, esti találkozókból merítettek ihletet a tervezők. Olyan stíluskombinációt választottak, ami az összes kollekcióra kihatott: farmerok és kockák, városias vonalú sportos ruházatok, csodás színkombinációk, és végül de nem utolsó sorban az imádott kiegészítők, amik megfűszerezik a teljes öltözetet.

Ride my bike és Softing by SPF

A szezon újdonságai. A Ride my bike-ot a városi bicajos trend inspirálta, és az aktív, sportkedvelő férfiaknak tervezték. Szintetikus, könnyű anyagokat használtak, hogy ideális viselet legyen a város keresztül biciklizésére, ugyanakkor megőrizték az SPF srácos stílusát. A másik vonal, a Softing by SPF pedig olyan ruházatot nyújt, amire minden férfinak nagy szüksége van: az otthoni kényelmes darabokat. Stílusosak, kellemesek és egy világ választja el őket a régi nyúzott pizsamáktól. Hosszú és rövid nadrágok, pólók, pulcsik – a valódi Springfield-es részletekkel.

SPF Woman

Elragadóan nőies, összhangban a legújabb trendekkel – ez az idei őszi/téli kollekció esszenciája. Olyan darabokat terveztek a Springfield lányoknak, amikben mindig, mindenhol jól érezhetik magukat. Hat különleges irány, a pop art-tól az orosz folk-on keresztül a vidéki életet idéző kockás ruhákig és a maszkulin jellegű, intellektuális stílusig. Külön figyelmet érdemel a Grunge de Luxe karácsonyi kollekció – telis-tele fénnyel és csillogással.

Nézd meg a Springfield kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még

Megérkezett a Springfield új napszemüveg kollekciója!

Legyél Te a partik királya!

Hordható, de kicsit lázadó a tavaszi Springfield stílus

CuccMustra: Élőben a helyszínről!

Star Wars és Family Guy pólók a Springfield-ben

Kedvezményre jogosító Springfield kupon olvasóinknak

Springfield kupon csajoknak, csak ma!

Szóval nincs olyan farmer, ami pont jó neked?

Springfield kollekció otthoni pihenéshez!