Nálunk lesz Európa első divattervezői negyede?

Frissítve: 2009. aug. 18., 13:34 | Megtekintve: 2575

Nagy dolgok készülődnek Budapest legöregebb sugárútján, az Andrássy út környékén - a hazai divattervezők máris csodálatos eredményekre számítanak.


A luxus atmoszférája uralja az Andrássy utat és környékét – olyan márkák üzleteit találjuk itt, mint a Roberto Cavalli, Gucci, Armani, Burberry vagy a Vertu. Hazai tervezők közül Náray Tamás nemrég nyitott üzletet az Operaház tőszomszédságában, és hamarosan itt nyílik meg Tóth Bori exkluzív szalonja is.

Képek forrása: mfor.hu

Tóth Bori divattervező nagyon is elképzelhetőnek tartja, hogy a környék magas presztízse végett a hazai prémium márkák egymás után érkeznek majd a magyar Champs-Élysées-re. Márpedig ha így lesz, Európa első tervezői negyede Budapesten épül fel.

„A luxustermékeket körülölelő világ éppoly fontos, mint maga a termék. Egy egyszerű példa: ritkán teszünk ezüstkanalat műanyagtálcára. A környék önmagában nem garancia, de hitelesen képviseli a tervező által meghatározott minőség minden körülmények közti biztosítását” – mondta Tóth Bori. A prémium üzletek szaporodásával remélhetőleg külföldieket vonz majd a környékre a luxuscikk–turizmus, és így talán Budapest elindulhat a divatfővárossá válás útján. Reméljük a legjobbakat!



Ajánljuk még