Kitalálod, mik a Brandshop legújabb márkái?

Frissítve: 2009. szept. 9., 13:30 | Megtekintve: 3799

Mindegyik trendi, európai és a legjobb minőséget képviseli. Ha ennyiből még nem tudod megmondani, mik az újdonságok a Brandshop-nál, nézd meg te is a termékeket!


A Brandshop24 outlet megapolisz eddig is azzal emelkedett ki a hasonló üzletek sorából, hogy rengeteg, közel 400 márkát kínálnak, különböző stílusokban és árfekvésben. De most még ennél is tovább színesítették az árukészletet!

Roccobarocco kistáska, kék válltáska és arany kézitáska

Az olyan népszerű márkák mellett, mint a Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, DKNY, Calvin Klein, BCBG Max Azria vagy a Baby Phat, most tovább bővítették kínálatukat.

Olyan trendi, kiváló minőségű európai márkák jelentek meg náluk, mint a Guru, Parasuco, Gas, Noa Noa, La Martina és a Roccobarocco. A különböző hangulatú márkáknak köszönhetően a sportos, laza, elegáns, fiatalos és nőies stílus kedvelői is megtalálják a nekik való darabokat az újdonságok között.

Parasuco farmer, kapucnis pulóver, dzseki

Guru zipzáras pulcsi, női póló és galléros férfi póló

Ráadásként új Nautica férfi és női ingek, illetve Tommy Hilfiger táskák is érkeztek nagy választékban, amit érdemes átnézni.

A Brandshop24 webáruházban egyszerre átlagosan 6000-8000 darab termékből tudsz válogatni, a Bürök utcai Brandshop üzlet pedig heti három nap várja a vásárolni inkább személyesen szeretőket. Nézz be te is!

Nézd meg a Brandshop24 kínálatát a divatkatalógusban!



Kapcsolódó üzletek: BrandShop24 Kiskereskedés - Bürök utca, BrandShop24 Webáruház


Ajánljuk még

Egy magyar outlet sikerének titkai

Brandshop24: Költözés miatt akár 80%-os akciók!

3 márka, amit eddig nem kaphattál meg!

Íme Budapest legjobb outletének újdonságai!

Brandshop24: Akciók és újdonságok

Miért jó outletben vásárolni?

Beköszöntött a téli akció a Brandshophoz!