A jövővel versenyez a Puma motorsport kollekció

Frissítve: 2009. szept. 8., 12:51 | Megtekintve: 11959

Forma 1 versenyzők számára kifejlesztett, friss trendeknek megfelelő darabok kiadásával ünnepli a Puma a motorsportban eltöltött 10 évét.


A Puma jelentős mérföldkőhöz érkezett: idén 10 éve, hogy vezető szerepet tölt be az autó- és motorsport kategóriában. Az évforduló tiszteletére bemutatja a PUMA Motorsport 10th Anniversary elnevezésű ruha, cipő és kiegészítő kollekcióját, amely a pályára jellemző technikai teljesítményt a pályán kívüli divatviselettel ötvözi.

A Puma azzal kapcsolódott be az autó- és motorsportba, hogy szerződött első F1-es csapatával, a Williams-szel, de az elmúlt évek során a több más csapatnak és pilótának is partnere volt. 2005-ben partnerségi megállapodást kötöttek a legrégebbi és legsikeresebb F1 csapattal, a Ferrarival. Folytonos innováció és kreativitás által a Puma rendszeres fejlesztésekkel elégíti ki a pilóták igényeit, de ezek a termékek már a divat arénájában is kultikus kedvencekké váltak.

A Motorsport 10th Anniversary 2009 ősz-tél kollekció kiemelt darabjai:

Speed Cat 2.9 Mid 10 yrs (24.990 Ft)

Nehéz terepen a Speed Cat a megmentő – ez az autó- és motorsport hőstermékének legújabb verziója. A Speed Cat 2.9 Mid 10 Yrs cipőt az eredeti Speed Cat ihlette. A külső talprész hibridszerű keveréke annak, ami menő az utcán (vulkanizált megjelenés) és ami a PUMA Motorsport egyedi jellemzője (lekerekített sarokrész). A cipő rikítóbb lett, ezzel tette a PUMA még stílusosabbá megújult hősét.

En Route Ducati (29.990 Ft)

Éld át a motorsport élményét az új En Route Ducati-val. Létrejöttét az ergonómia motiválta, kiélezi az ember és a gép kapcsolatát. A motorversenyek világa ihlette, a dizájn-elemek pedig – mint például a külső talperősítés a váltónak, a TPU középső/hátsó lábvédő vagy az ergonomikus, szegecselt támaszték – egy parkbeli sétát is olyan élménnyé tesz, mint amilyen egy motorozás a versenypályán.

Ferrari Sweat Jacket (21.990 Ft)

Dobd fel az utazást, bármilyen járművet is vezetsz, a stílusos és elegáns Ferrari Sweat Jacket-tel! A dzseki agresszív, tűzpiros színét a Ferrari címeres szövött embléma, a PUMA hímzett logó és a Ferrari címeres cipzárhúzó arany színe gazdagítja. A függőleges felső zsebek, a szűkített derékrész és a hajlított hát és vállvarrás kényelmes és lezser érzést nyújt vezetés közben.

Keresd meg a hozzád legközelebb eső Puma márkaboltot az üzletlistánkban!



Kapcsolódó márkák: Puma


Ajánljuk még


Kommentek

kovács dévidóf – 2010. jún. 29., 11:26

ez az igazi cipő mert olyan gyorsvagyok vellűk mit a púma olyan keménny vagyok benneűk komolyan ez a vélleménnyem a púma cipők rőlll jők nagyon szépek agresszivek nagyon mindegy mennyibekerűlnek csak a honnlapomra kűldjék a termékeket mindig kősszőm dévidófffffffff