Nyereményjáték: 501-es farmerek várnak gazdára!

Frissítve: 2009. nov. 11., 22:42 | Megtekintve: 10652

A Levi's és a Vanity.hu közös nyereményjátékán csak egy kérdésre kell válaszolnod, hogy megnyerhesd az 5 darab eredeti Levi's 501-es egyikét!


A legnagyobb újbudai bevásárlóközpont, az Allee Center megnyitása alkalmából a Levi’s különleges ajándékokkal vár mindenkit új üzletében és online is! Játssz velünk és nyerj!

Válaszolj és nyerj Levi’s farmert!

Csak helyesen kell válaszolnod az alábbi kérdésre, hogy te is bekerülj azon szerencsések sorába, akik között kisorsolunk összesen 5 darab (a nyertes választásától függően női vagy férfi) Levi’s 501-est!

A válaszhoz segítséget itt találsz. Az e-mail cím helyes megadására különösen figyelj, mert a nyerteseket azon fogjuk értesíteni.

Kérdésünk: Melyik kerületben található az Allee Center?

XI. kerület
XXII. kerület
IV. kerület

Neved

Email címed

Értesítést kérek a következő nyereményjátékokról

Nyeremények

Egy férfi és egy női Levi's 501-es farmer. A képek nem a konkrét nyereményeket ábrázolják.

Az 5 szerencsés nyertes az (általuk választott női vagy férfi) 501-est az Allee-ban található különleges Levi’s üzletben veheti majd át.

Levi’s az Allee-ban, akcióval

Az Allee-ban ma megnyílt Levi’s üzletet olyan koncepciót alapján alakították ki, mely teljesen egyedi Kelet-Európában. Az elrendezés nyitottságot, közvetlenséget sugároz, a korábban elzárt polcokon elhelyezett farmernadrágok mostantól mindenki számára hozzáférhetővé válnak, a teljes önkiszolgálást lehetővé téve.

Megnyitási akció! Az új üzletben a mai megnyitótól kezdve november 15-ig minden 10. vásárló kap egy Levi’s 501-est ajándékba!

Az Allee-ban található új Levi's üzlet belülről.



Kapcsolódó márkák: Levi's

Kapcsolódó üzletek: Levi's - Allee


Ajánljuk még

Levi's 501 Eredményhirdetés